Forza Fighters

GIF signerer ny hovedtrener og Norsk landslagsspiller!

 Evensen Brødrene signerer for GIF-Fighters

20120817-080438.jpg

Raymond Evensen blir nå trener for GIF-Fighters kommende sesong. Raymond er nok en av de mest merittert innebandy spilleren i Norge. Han står med over 100 landskamper, der han levert utrolige 124 poeng. Han har vært årets spiller 3 ganger og «årets poengplukker» 3 ganger. De siste 14 årene har han ligget på topp 10 i poengstatestikken! Denne mannen er er milt sagt GIFTIG! Han har også 3 NM Gull under beltet, for Fjerdingby og Tunet.

Raymond Evensen komentar:

Hvordan føles det å være trener for GIF Fighters?
Det føles bra! Jeg gleder meg stort til å ta fatt på sesongen og jobbe med gutta!

Hvordan ser du på stallen?
Den er stor og ser meget bra ut. Det er masse kvalitet og talent i troppen, så jeg føler meg meget trygg på at vi er godt rustet til sesong start. Nå handler det kun å komme i form og få gutta de å forstå at ingenting kommer gratis!

Landslagspiller Glenn Evensen signerer for GIF

Glenn er solid left ving, som det «lukter» mål av. Han er en mål garantist som trenger kun en halv sjanse for å gjøre mål. Han kan itillegg by på tekniske godbiter fra øverste hylle, noe som «GIFerne» kan glede seg til å oppleve.

Han har spilt tidligere for Strømmen, Nor92, Fjerdingby.
2 NM gull
Poengplukker (07/08)

Komentar fra Glenn:

Hvordan føles det å signere for GIF?
Det føles Riktig!
Føles litt vemodig å forlate Fjerdingby, men jeg føler jeg gjorde et godt valg med å gå til GIF siden det ble som det ble.

Hvorfor valgte du GIF?
De så utrolig spennende ut og de kom med den mest profesjonell «pakka».

Forventinger for sesongen?
Med dette laget så forventer jeg å kjempe om GULL!


Komentarer på Signeringene

Pål André Hermansen: to store profiler, som begge kommer til å tilføre GIF masse og gjøre oss enda sterkere. Jeg gleder meg til å samarbeide med «Ray» og har troen på at Glenn vil produsere godt i grønt i år.

Spiller Midtsveen: Utrolig spennende! To solide forsterkninger!

Spiller Hansa: Fantastisk! Stor respekt for disse to! Tror store deler av innebandynorge er misunnelig på oss nå. Forventningene er store både på og ikke minst utenfor banen av disse to «figurene» her!

← Arbeid med den nye nettsiden til Fighters   |   GIF Signeringer NR 5! →