Forza Fighters

Sesongens siste kamper for G11

Så var det tid for sesongens siste kamper for G11, og for første gang spiller vi kamper i Lihallen. Ganske behagelig egentlig.   

Strømmen er første motstander. Strømmen har vist seg som et vanskelig lag å slå før så dette burde bli spennende. De starter også kampen best med press fremover. Men vi henger med på tempoet deres og tar likeså godt ledelsen 0-1. Elias passer inn til Lasse som ville være med å spille litt ball med oss denne dagen. Hyggelig. Nå tar vi litt over spillet. Ballen ruller fint mellom de grønnkledde. Sondre M. kommer til skudd….. Bom! Strømmen er på hugget og utligner. 1-1. Vi fortsetter å styre spillet. Men dette er en jevn kamp, så gjestene våre presser høyt. Det gir Lasse en mulighet til å raide gjennom Strømmen- gutta. Han passer ballen til Sondre M. som knerter ballen i målvakten som må gi retur og der står Kevin som så mange ganger før og putter ballen i mål. Nydelig angrep! 1-2. Vi føler vel at vi har kontroll på kampen nå, noe som resulterer i dårlig forsvarspill og dermed står det 2-2 til pause. Med god selvtillit føler vi at denne kampen skal vi ta. Så nå er det bare å snøre igjen målet og score noen mål så er jobben gjort.
2. periode er i gang! Men noe av det første som skjer er at forsvaret gjør en dårlig jobb og Gard ”lar” ballen sprette over foten og vi ligger bakpå. 3-2. Det var en glipp! Men nei da. En ny strek i regninga får vi like etterpå. 4-2. Litt senere får vi frislag som Lasse banker inn, men det ble annulert av en eller annen grunn. Isteden blir det 5-2, og så 6-2. Nå må noe gjøres. Vi flytter opp Lasse fra backplass til løper og resultatet blir 6-3 etter kort tid. Gutta løfter seg litt nå og klarer å spille seg til et frislag. Sondre G. tar frislaget. Han sender ballen til Petter som på direkteskudd setter ballen i mål. Da har vi 6-4 på tavla som litt senere blir til 7-4 og der ender kampen. Konklusjon: Forsvarspillet må skjerpes!

Så er det neste kamp som skal spilles. Sagene denne gangen. Nå skal vi vinne!!!!
Niklas kommer tidlig i full fart på høyre siden og skjærer inn mot mål og får løsnet et skudd. Utenfor. Vi drar på oss et frislag som Sagene ikke klarer å gjøre noe ut av. Men Lasse og Sondre G. derimot klarer sammen å putte ballen bak Sagenekeeperen. Lasse passer til Sondre og vi er i føringen 1-0. Litt senere er det Simen som vil vise hva han er god for. Han kommer inn bak mål i høyt tempo og legger ballen hardt ut til Elias som kliner ballen i brystet på målvakten. Resten av perioden står Elias og skyter og skyter men ballen vil ikke inn. Vi går til pause med 1-0.
Her er det bare å fortsette som vi har gjort i neste periode.
I denne perioden blir det mye Lasse. Han drar noe zorro-greier foran målet til Sagene som ser litt svimle ut. Mister ballen og der står Elias igjen og kliner ballen i…. målvakten igjen. Lasse legger en perle av en pasning til Simen som setter 2-0. Mer zorroshow fra Lasse. Så fyrer han av et lang”skudd” eller pasning. Kall det hva du vil. Erlend står foran keeper og forstyrrer såpass at ballen smetter inn og vi kan juble igjen. 3-0. Lasse vil mer og drar ut en motspiller med zorro og vipper ballen elegant over hodet på ham. Lekker detalj. Litt senere fyrer vi av et skudd og returen blir plukket opp og 4-0 til oss. Vi har det meste av spillet nå. Det blir kjempet foran mål og denne gangen klarer Elias å sette ballen i garnet etter ”fotpass” fra Sebastian. Det var nesten Elias! Annulert. Så avslutter Lasse kampen med et zorromål og vi vinner kampen 5-0. Gratulerer gutter!

← G15 NM Semifinale GIF Fighters – Sveiva   |   GIF Fighters, serievinner i G15-1. Div. !! →