Forza Fighters

Seier mot Drøbak Frogn G14-1.div.

Lørdag 3.mars var Drøbak Frogn på besøk i Lihallen, hvor de gjestet vårt G14-2 lag som spiller i 1. divisjon. Dette ble begynnelsen på «Magiske Mellum» sin fantastiske lørdag, hvor unggutten var i en egen klasse. Vi hadde fått hørt via omveier, at oppladningen til denne dagen var tidlig i seng på fredag og med skikkelig frokost lørdag morgen med bl.a.energidrikk.
GIF går oppskriftsmessig i ledelse etter 11.00 av første periode, hvor Bendiks finner nettmaskene etter pass fra Even. Så entrer Anders banen hvor han bruker i underkant av 2 minutter til å sette 3 suverene kasser !! 2 pass fra en opplagt Andreas hørte også til. Perioden acsluttes med ny GIF scoring, og denne gang ble passet fra Andreas satt i nota bak Drøbakkeeper’n av Even. Betryggende ledelse med 5-0 etter første periode.

Periode 2 begynner med fortsatt show av Anders, hvor han setter 2 nye kasser etter 15.50 og 19.22, pass fra Bendiks. «Magiske Mellum» har til nå satt 5 goaler, og nå må han hvile litt til neste kamp. Etter 25.35 kommer lekker scoring av Joakim m/pass fra Even. Drøbak Frogn reduserer til 1-8 før omgangens slutt, men GIF er i betryggende ledelse.

Tredje periode er Drøbak Frogn sin, og reduserer til både 2-8 og 3-8 før omgangens slutt.  Men, alt i alt en severdig og underholdende kamp, hvor GIF Fighters aldri var truet. Gratulerer !!