Forza Fighters

Påskestemning over Tærudhallen

Påskestemning over Tærudhallen 12/2-12 og G-11 skal inn i fjellet for å kjempe om heder og ære. Først skulle vi møte Fagerstrand som har gitt oss mye hodebry før. Vi åpner kampen med massivt press og høyt tempo. Dette gir tidlig uttelling ved Kevin og dette lover godt.   Fagerstrand kommer til en del sjanser, men Gard står veldig godt i mål.   I pausen sier vi at 1-0 ikke er godt nok før sluttsignalet går. Vi har ikke vunnet enda, så da er det bare en ting å gjøre: Trøkke på!

2. periode begynner og Fagerstrand tar over litt mer av spillet. Ikke mye, men litt. Nok til at vi glipper i forsvaret gang på gang på gang. Vi var litt heldige i en situasjon tidlig i 2. omg. Det ser ut som om ballen spretter ut av innernettet men dommeren lar spillet gå videre. Det hadde ikke kommet mange protester fra oss dersom det hadde blitt dømt mål på den, men, men.  1. målet til Fagerstrand kommer på frislag. Gard er litt ukonsentrert og må dermed fiske ballen ut av nettet. 1-1. Litt senere klarer motstanderne å kjempe inn en ball til. Da står det 1-2 til Fagerstrand. Med veldig liten tid igjen får Fagerstrand frislag og bruker så lang tid at dommeren idømmer Fighters frislag isteden, men de tar frislaget allikevel. Og klarer dermed å rote bort litt over 1. min. og dermed renner tiden ut. Vi ble helt klart skuffet over dette tapet, men sånn er det.

Noen timer senere er det Sveiva sin tur. En fryktet motstander. Vi dro alle hjem for å lade batteriene. 
Tilbake i hallen igjen. Sveiva er allerede i garderoben og diskuterer hvordan de skal slå Fighters.
Kampen begynner og kampbildet viser seg fra start. Sveiva tar tak og presser på. De bruker 1.45 på å utnytte en forsvars-brøler. Bordet er dekket og serveringen begynner. På sølvfat får Sveiva ballen rett foran Gard som er SÅ alene og ”sjanseløs” på skuddet. 1-0 til Sveiva. Presset er massivt. Kimsander rydder opp litt i forsvar. Bra. Gard redder. Sondre G. kjemper beinhardt. Simen raider mot mål etter pass fra Sondre M., men forsvaret i andre enden er også gode. De overtar ballen og kontrer oss i senk. Mål Sveiva! Sondre G. kjemper fortsatt som en gud og Gard jobber intenst i mål. Litt for mye å gjøre i mål, Gard? Sånn ser hele kampen ut. Sveiva presser og scorer. Vi kommer på noen raid av og til, men aldri direkte farlig for de røde. Ingen mål til Fighters i denne kampen. Sveiva vinner fortjent 11-0.

← Seier mot Drøbak Frogn G14-1.div.   |   Dramatisk og ulidelig spennende semi i G14! →