G14-Elite med seier over BMIL

Bygdø /Monolitten er alltid en vanskelig nøtt å knekke, og da spesielt når vi møter dem hjemme i Skøyenhallen. Det virker som om den røde ballen som man spiller med i denne hallen ikke er særlig vennlig mot spillerne fra GIF, da de stadig ikke klarer å prestere det de er gode for og slikt vi tilskuere er vant med. Men GIF går oppskriftmessig i ledelse (tror vi), da Eivind pirker inn ballen bak BMIL keeperen og vi ser at nettet rører på seg.   Dommeren som står godt plassert, blåser i fløyta og annulerer målet. Ikke ser vi hva som er galt og Eivind står å klør seg i hodet som resten av oss. Dommeren velger til og med å dømme frislag til hjemmelaget, og vi spør oss selv for hva da ? Men Eivind tar grep selv etter dette, han snapper opp ballen runder keeperen og settern trygt i nota. Tid 04.15. GIF ruller ball og er solide i sitt spill men mangler litt av tuchen i samspillet sitt. Mister litt for ofte ball i noen dragninger for mye og BMIL kommer på kontra. Anders er derimot i perlehumør i dag og øker GIFs ledelse til 0-2 etter 12.07. uass.

Det gode spillet fortsetter i andre periode med en ny lekker goal etter 23.17 med pass av Joakim. BMIL reduserer minuttet etterpå, men GIF har full kontroll.

I tredje periode fortsetter GIF sin dominans og BMILs sjanser kommer kun på overganger og kontraspill. Anders øker ledelsen til GIF til 1-4 etter 32.44 m/pass Adrian. Så blir det en femminutters periode hvor nesten ingenting fungerer, men Anders og Eivind jobber trofast og får lønn til slutt. Anders presser en BMIL spiller til å gjøre en feil, snapper ballen frekt og setter et nydelig håndleddskudd bak en god BMIL keeper. BMIL går rett fra dropp og setter redusering til 2-5 bare 7.sek etter. Eivind setter kronen på verket til 2-6 etter nitidig jobbing og hardt press på BMIL forsvaret.tid 41.56. og GIF vinner fortjent i dag i Skøyenhallen.
Ikke en høydare av en kamp, men enkeltpersoner avgjører for GIF i dag. Grattis Gutta !!!

← Dramatisk og ulidelig spennende semi i G14!   |   GIF G14-2 sjokket Sveiva 2 i undertall ! →