Forza Fighters

Dramatisk og ulidelig spennende semi i G14!

Semifinale i regionscupen G14 hvor GIF 1 spiller mot GIF 2. og hvor 98 gutta tar på seg oppgaven som GIF 2 !
98 gutta som hospiterer opp til G14-2, har kvaliteter i seg og i dag skulle de jammen meg spre frykt med sin innsats og spill mot 97 gutta. Det var tæl og oppoffring gjennom samtlige tre perioder, og GIF 1 var tydelig rystet.   Skulle GIF 2 (98) ta skalpen på GIF 1 og ta finaleplassen i regionscupen G14 fra dem ! GIF 1 tar ledelsen etter 06.10, hvor André drar seg inn i slottet og setter ballen i mål bak en meget god Filip i dag. GIF 2 har så men ikke tenkt å gi seg, og kommer til mange gode sjanser uten å få uttelling. Torærn har mer enn nok å gjøre, og GIF 2 presser GIF 1 høyt på banen. GIF 1 får utvisning etter 11.02 (protest) og dermed setter Jonas (98) inn kvitteringen for GIF 2 etter 12.38. GIF 1 får ytterligere en utvisning på slutten av perioden (feil bytte), men GIF 2 klarer ikke å utnytte overtallspillet sitt slik at perioden ender 1-1.

Det er tydelig at GIF 1 er meget stresset av GIF 2 som spiller med hjertet utenfor drakta si. En god Torærn i målet gjør at GIF 2 ikke har tatt ledelsen. André er frempå igjen og setter ledelse til GIF 1 etter 19.02 v/pass Anders i periode 2. GIF 2 jobber heltemodig og har ved flere anledninger muligheten til å utligne, ja sågar ta ledelsen, men avslutningene blir ikke presise nok og også en meget god Torærn står i veien. Så etter 28.53 får GIF 1 frislag i GIF 2s sone. GIF 2 velger da merkelig nok å foreta et bytte, og det oppdager Olav. Han passer til Mikkel som fyrer av lavt og Filip (98) som er overlatt til seg selv kan intet gjøre. GIF 1 leder 3-1 etter to perioder, men her kunne det ligeså vært uavgjort.

Tredje periode kjemper GIF 2 som riktige fightere gjør, og kommer gang på gang til gode avslutninger men får ikke ballen inn bak Torærn. GIF 2 får utvisning etter 34.04 (gj.tatte), men GIF 1 klarer ikke å utnytte overtallet. En god Filip i mål tar mange skudd og forsvaret hos GIF 2 jobber heroisk. Etter 40.11 tar så GIF 2 timeout, og når de entrer banen igjen er det full fres fra 98 gutta. GIF 1 pådrar seg igjen en utvisning (protest) etter 40.28, men GIF 2 klarer heller ikke denne gangen å utnytte situasjonen. Men Jonas (98) jobber og jobber sammen med resten av GIF 2 og setter inn redusering til 3-2 etter 43.01 v/pass Sander. Nå er virkelig GIF 2 på gang og har tydelig overtaket på sine eldre fightere. GIF 1 spiller meget nervøst og GIF 2 pumper på så godt de kan. Mot slutten av perioden kommer Jonas til en ypperlig sjanse og skal egentlig bare styre ballen inn, men blir litt stresset av situasjonen og setter ballen tilside og over mål for Torærn. Han kommer sikkert til å huske denne sjansen lenge og irritere seg over at han ikke satt’n. Sluttsignalet lyder og GIF 1 vinner 3-2 over GIF 2 i en uhyre spennende og til tider dramatisk kamp.

Grattis går til alle gutta 97/98 som lot oss tilskuere overvære en absolutt morsom kamp med mye tæl og innsats samt en semifinale som hadde akkurat det spenningsnivået en semifinale skal ha !!

← Påskestemning over Tærudhallen   |   G14-Elite med seier over BMIL →