Forza Fighters

Liten tropp til kamp i G17 1. divisjon

Vi stiller til kamp med en syltynn tropp. Sykdom, skader, besøk, fotball og andre grunner gjør at vi er bare 7 utespillere.   

Lørdag 11. februar 2012 kl 10:30
G17  1.div.:  Korsvoll – GIF 3   1-9
Perioderesultater: 0-2, 1-6 og 0-1
Avslutninger på mål: 24-52 (9-17, 7-20 og 8-15)

Sølvet er sikret i G17 1. divisjon, for et lag bare med spillere som er 14 og 15 år gamle!!
Vi stiller til kamp med en syltynn tropp. Sykdom, skader, besøk, fotball og andre grunner gjør at vi er bare 7 utespillere. Det er lite for en gjeng som tilstreber å stille 3 fulle rekker til hver kamp! Vi omskolerer Markus til spydspiss, og gir radarparet Kåre/Frantzen beskjed om å spille samtlige 60 minutter. Plan B: Trekke Henrik (!) ned for å avløse backparet om nødvendig. Det ble ALDRI nødvendig!

Etter drøye 4 minutter setter Edvin inn det første målet. Lekker pasning fra Benjamin, skuddet klistres inn nede ved stolperota. Med et klart overtak til GIF, spiller vi fornuftig og sikkert, sølvet skal sikres! Like før pause raider Kåre som avslutter selv, keeper gir retur som Benjamin plukker opp og scorer på backhand. Vi justerer litt på forsvarsjobben i pausen, og begrenser Markus`s sitt arbeidsområde før midtperioden.

Og her er vi bare helt suverene!!! Benjamin kliner til i kryss-stanga, Edvin plukker opp og gir oss 3-0. Kåre passer til Mathias som setter 4-0 på et herlig langskudd. Lang og presis tversoverpass fra Frantzen til Benjamin: 5-0! Kampens eneste lille forsvarsglipp gir Korsvoll 1-5, før en lekkerbisken kommer: Mathias står ute i rundvant, passer inn i slottet der Henrik har ladet børsa: Knallhardt i nettet og 6-1! En skikkelig kontring gir 7-1 med pass fra Edvin til Jørgen. Korsvoll henger ikke med her nå! Mathias legger på til 8-1 med et nydelig langskudd, før vi tar pause på nytt!

Sluttperioden blir litt roligere, kanskje har vi tankene ute på Fagerstrand allerede? Edvin/Benjamin kombinerer fint til periodens eneste mål. Markus brenner tidenes sjanse, før «Kåre» utbryter: «Nei, da får vi ikke spille hele kampen», når dommerne belønner et i overkant hardt kjempende Korsvoll med en 2minutter like før slutt! En litt nytenkende PP-formasjon gir plass for superbackparet, som dermed står samtlige 60 minutter!

En kamp mot 2 år eldre spillere er over, og vi er helt suverene. Vi overvinner sugende sklitaklinger, tøffe tak og et hardt spillende motstanderlag. Både Edvin og Markus viser god og skadeforebyggende fallteknikk, og Frantzen setter ny kretsrekord i antall meter skliing i innebandy!

04:37 0-1 Mål: Edvin Eikland Ass: Benjamin Arntzen
18:42 0-2 Mål: Benjamin Ass: «Kåre»

21:32 0-3 Mål: Edvin Ass: Benjamin
23:12 0-4 Mål: Mathias Szallies Ass: «Kåre»
24:04 0-5 Mål: Edvin Pass: Andreas F.
25:42 1-5 Mål: Korsvoll
31:26 1-6 Mål: Henrik Gulbrandsen Ass: Mathias
32:23 1-7 Mål: Jørgen Larsgaard Ass: Edvin
35:56 1-8 Mål: Mathias

50:18 1-9 Mål: Edvin Ass: Benjamin
58:57 2 min utv Korsvoll

Målpoeng:
Edvin 4+2
Mathias 2+1
Benjamin 1+3
Henrik 1+0
Jørgen 1+0
«Kåre» 0+2
Andreas F. 0+1

Poengbørsen:
Bendik: 5/6: Meget bra kamp! Gode utkast. Snakker mye, spesielt i starten.
Benjamin: 5+; Riktig arbeidsrom i centreposisjon, kombinerer mye bra med Edvin, kan skyte mer selv – og gjerne på direkten. Bidrar mye positivt fra benken!
Edvin: 5/6: Poengkongen på nytt, i sin første kamp som løper. Fine kombinasjoner med Benjamin, holder litt lenge på ballen noen ganger.
Henrik: 5; Jobber hardt gjennom hele kampen, er mer synlig bakover enn fremover. Sliter litt med samspillet i 2:2:1, DET må vi rette på til kampen etterpå. Herlig goal, og viser finslepen teknikk.
Jørgen: 5+; Jobber knallhardt gjennom hele kampen, aller mest synlig i det defensive. Skyter mye, og treffer måll en gang imellom!
Andreas F.: 6 og BB! For en mann! For en spiller! For en kriger! Og for en «lydighet» til det vi har avtalt! Spiller samtlige minutter sammen med «Kåre».
Mathias: 4/5: Skyter mye, treffer ikke like ofte. Men setter 2 flotte mål!! Sliter med samspillet i 2:2:1, og jobber litt for ofte i feil rom.
«Kåre»: 5/4: Står på banen i 60 minutter, og korrigerer seg selv etter noen feilvalg innledningsvis. Glipper ved 1-5 målet, men ellers er det meget bra.
Markus: 4+; Omskolert til spydspiss for anledningen, og kommer greit fra det! Jobber det han orker, stenger av rom, men sliter naturlig nok med teknikken. Brenner alle sjansers mor på slutten, men får prøve seg igjen senere på dagen!

Kort oppsummert: Sølv er IKKE nederlag!

← G96: 2 av 2 på en lang lørdag med få spillere   |   G15 Elite med nytt lokaloppgjør mot Sveiva →