Forza Fighters

G17 Regionscup – Snipp, snapp, snute….

… så var cup-eventyret ute. For Sveiva. 
GIF Fighters vs Sveiva:  8-6  (3-2/1-3/4-1)
En knallsterk sisteperiode var utslagsgivende for at vi tok Sveivaskalpen for andre gang denne sesongen.
Når serielederen tar i mot plass nr 2 til semifinale i cupen så er det ingen tvil om at det kom til å bli et tøft oppgjør…. og det ble det helt til det gjenstod 9 sekunder.

1. periode
Vi tar kommandoen fra start og setter åpningstempoet. 2 raske bytter. 1.rekka innpå igjen, og etter 2.41 starter Ben (ass Kris) ballet med sin 1-0 scoring. Flere gode muligheter til å øke ledelsen de neste minuttene men en kvikk og rask Sveiva keeper viser at han er plassen verdig på elitelaget. Etter 8.48 glipper vi på markering og lar Hammerstad få servere sin makker et greit pass, og 1-1.
Som ofte så smeller vi raskt tilbake når vi får en «uheldig» scoring i mot. Det gjør vi nå også og 23 sekunder senere tar vi ledelsen 2-1 ved Bredli som får 2 forsøk etter pass fra Robin. Rekkebytte og et herlig press på Sveiva som ender med en kjapp kontring og 3-1 ved Fabian (pass Lars). Dette ser VELDIG bra ut….
……Så får vi en 2 minutter for gjentatte.
BP rekka gyver løs og rir av stormen knallbra. Men nå vender kampen skulle det vise seg.
Venter på at vi skal drepe kampen med 4-1 men istedet så lar vi nok en gang Hammerstad få servere samme makker som istad en ferdig scoret pass og det står 3-2 etter 16 min.
Resten av perioden er vi på hæla og spesielt 2.rekka vår sliter veldig. 3-3 kommer ved Valbye og vi er like langt. Kjennes litt bortkastet ut. Frem til utvisningen etter 10 minutter var vi helt klart det beste laget. Etter det ble det mye armer & bein, direkte kaos i de bakre rekker.
Skudd: 9-10 (1 rekka 8-5/ 2 rekka 1-5)

2.periode
Vi var rystet etter de siste 10 minuttene av 1.periode. Velger å gjøre 2 store endringer og i løpet av perioden ytterligere 2.
Vi starter perioden veldig bra og tar igjen kommandoen, men skyter muligens keeperen deres ekstra god, men noen kanonredninger varter han opp med, no doubt…..
Ny 2 minutter i mot… Vi står ut også denne veldig bra. Desverre er vi litt passive minuttet etter vi er fulltallige og lar Sveiva ta ledelsen for første gang.
Så får vi 2 min i PP. Det tar 20 sekunder å vise Sveiva hvordan det skal gjøres. En knallhard krysspass gjennom slottet fra Robin finner Vestli på lengste som hamrer ballen i lengste korsa…..nice….4-4
Resten av periode så er det jevnt men etter 39.59 serverer vi kampens indianer og alene med keeper er det Sveiva som hamrer inn ny ledelse 4-5 GRR%#%!!!!!!!!!!!!!!!
1 sekund før pause!!!!! Tar ikke slike sjanser da!!!!!!!!
Sveiva har snudd fra 3-1 til 4-5…..
Skudd: 7-6 (1 rekka 6-4/ 2 rekka 1-2)

En liten pausetale….

3.periode
Vinn eller forsvinn. Har vi lyst på finaleplass eller ikke. Vi vet vi er gode nok. Orker vi, gidder vi?
Det skulle vise seg at svaret var JA!
Nok engang så starter vi perioden best. Vi styrer og til tider så blir Sveiva spillerne løpene så til de grader imellom passene til 1 rekka at det er morsomt….men det handler om å omsette sjansene til mål, ikke «bare» rulle i høyt tempo.
Utligningen til 5-5 kommer etter 5 minutter ved Kris etter pass fra Robin. 1 rekka viser vei nå! 3 minutter senere tar vi tilbake ledelsen, denne gang ved Bredli, Robin passer igjen!
3 minutter senere, etter 51 min er vi nok en gang like langt….6-6…ved Hammerstad….pass Valbye…
Minuttet senere får vi vår tredje 2 minutter……skal det rakne allikevel…?
Ikke vet jeg, men det kan da ikke være mange lag som slår oss i BP…..vi er sykt bra!!!! Jonas F, Martin, Kris (satt ute denne gangen), Ben, Sindre tar de tyngste byttene sammen med Robin. Helt vanvittig bra jobba! Sveiva kommer ikke engang til skikkelige skuddsjanser. HERLIG!!!
Når vi blir fulltallige og det er i underkant av 6 minutter igjen, stillingen er 6-6 så kjennes det merkelig nok ut som om at «dette tar vi». Sveiva har spilt 6 min i overtall uten skikkelige avslutninger. Og nå setter vi inn sluttspurten!!

Etter 56.03 kommer periodens, kampens, sesongens? råeste scoring. Kris sikter seg inn på Robin 12-13 meter unna. Robin lader børsa, drar på volley og kliner ballen i øverste nettmaske…..syk scoring!!!!! Fra indianer til stammehøvding på 20 min………
57.33: Time out Sveiva
På ca 58.30 tar de ut keeper.
På 59.51 rapper stammehøvdingen ballen og fra 5 meter på egen banehalvdel så setter han så latterlig enkelt kula inn i åpent mål og sender Landhandleriet ut av cup`en.
Game over!!! For en herlig arbeidsseier! Nesten mer morsomt enn 17-3 seieren…….
Skudd: 10-11 (1.rekka 9-4/ 2 rekka 1-7)
Totalt: 26-27

POENG
Robin 2+4
Bredli 2+0
Kris: 1+2
Ben 1+0
Vestli: 1+0
Fabian: 1+0
Lars: 0+1

GULLBALLER
ROBIN 3
Ben 2
Bredli 2
Vestli 2
Kris 2
Røkke 2
Jonas F 1
Martin 1

← G15 Elite med nytt lokaloppgjør mot Sveiva   |   G17 Elite gjorde kampen mot MG10 unødvendig spennende →