Forza Fighters

G15 Elite med nytt lokaloppgjør mot Sveiva

Bare 2 dager etter seieren i Regions Cupen, er vi klare for ny match mot erkerivalen. Denne gangen i sluttspillet i Gutter 15. Vi har mistet 3 spillere siden fredagskampen, og samtlige av gutta spilte både 1 og 2 kamper dagen før. Men DET gjorde flere av Sveivagutta også. 
Søndag 22. januar 2012 kl 10:30
G15 Elite:   GIF Fighters – Sveiva:  3-2
Perioderesultater: 1-1, 2-1 og 0-0!
Avslutninger på mål:37-37 ( 12-16, 18-14 og 7-7)

07:09 1-0 Mål: Simen Hansen Vestgården Ass: Victor Hammervold-Jashari
15:57 1-1 Mål: Sveiva

34:25 2-1 Mål: Henrik Gulbrandsen Ass: Simen
35:36 2-2 Mål: Mål: Sveiva
39:31 3-2 Mål: Henrik Ass: Simen

Målpoeng:
1. rekka: 3 mål, ingen i mot
2. og 3. rekka: Ingen mål, 2 i mot («Spiller «vandret» mellom disse rekkene)

Henrik: 2+0
Simen: 1+2
Victor: 0+1

Kampen oppsummert:
Bare 2 dager etter seieren i Regions Cupen, er vi klare for ny match mot erkerivalen. Denne gangen i sluttspillet i Gutter 15. Vi har mistet 3 spillere siden fredagskampen, og samtlige av gutta spilte både 1 og 2 kamper dagen før. Men DET gjorde flere av Sveivagutta også.

Sveiva åpner best, og kjører oss innimellom ganske hardt i innledningen. Bendik er frempå flere ganger, og skaper ro i rekkene. Ca halvveis ut i perioden raider Victor på et dypt løp inn i Sveivaslottet, passer til Simen og vi er foran med 1-0! Så følger en periode med kjemping over hele banen, og feil blir straffet: Vi er på vei fremover, en ballmiss gir Sveiva kontringsmulighet ved deres 2 beste spillere. I slike situasjoner gjør de sjelden feil: 1-1.

Det første kvarteret av midtperioden gir mye kjemping, mye bra skyting og mye bra keeperarbeid! Sveiva litt bedre enn oss i den første perioden, vi litt bedre nå! Simen får frislag inne i slottet, slår til Henrik som hamrer den i mål! Like etterpå får Sveiva frislag nesten på midtbanen: Petter kliner kula rett i kassa, og vi er like langt med 2-2. Halvminuttet før pause er Simen og Henrik frempå igjen, og vi tar ledelsen på nytt!

Den siste perioden blir meget jevn (7-7 i avslutninger), og begge lag har store sjanser. Og gode keepere. Kampen kunne bikket begge veier, VI er lykkelige for at den bikket VÅR vei. Sveiva hadde fått strammet opp det defensive siden fredagen, og gjorde jobben vanskelig for oss. Vi konkluderer med 3 seire av 3 mulige hittil i år mot erkerivalen. Og vi tar de gjerne en gang til i NM!

Spillerbørsen;
Bendik Fjellstad: 6 og BB! En fantomkamp av en matchvinnermålvakt. 35 redninger på 37 skudd. Totalt 7 riktige praktredninger. Når kaoset hersket fullstendig i sluttsekundene, var det vidunderlig å se Bendik reise seg, strekke høyrehanda i været med et trygt grep rundt ballen: «JEG har`n».
Benjamin Arntzen: 5; Holder det høye nivået oppe fra de siste kampene, men litt mindre synlig offensivt denne gangen.
Victor; 5+; Svært aktiv gjennom hele kampen, herlig raid inn i slottet før målpasset til Simen. Tar litt for stor risiko litt for ofte, noe som ender i endel minuser på statistikken.
Edvin Eikland;5/6: Enorm jobb defensivt, lykkes litt mindre offensivt enn hva vi er vant til.
Henrik: 5+;En merkelig kamp egentlig. Setter 2 herlige mål, men er ganske usynlig i flere perioder. Sliter med presset mot ballfører innledningsvis, men retter opp dette utover i matchen.
Simen: 6; En prikkfri match. Enorm innsats, 1 mål og 2 målgivende. Et naturlig BB-valg hadde det ikke vært for Supermann med nummer 1 på drakta.
Jørgen Larsgaard: 6-. En prikkfri kamp. Oppe i ballfører hele veien, leser spillet godt, tar ut sikring når Victor går offensivt. Får med Martin K. i et bra backpar. En liten feilpass, et glitrende skudd som de fleste «så» i mål.
Andreas F.: 5; Solid match, men ikke like glitrende som et par av de andre backene. Noen feilpass trekker litt ned.
Mathias Szallies: 4-. Lykkes med lite offensivt i dag, og er sen i dueller i innledningen. Retter opp inntrykket utover i matchen, men er absolutt en av flere som merker et tøft kampprogram.
Martin Reitan: 4-: Samme som med Mathias; merker det tøffe kampprogrammet nå. Lite spilletid mot slutten.
«Kåre»: 4/5: Nok en gang når det gjelder Kåre: Blør for drakta, med knall innsats. Justerer litt og unngår 2min. Har noen feilpass som trekker ned. ikke like offensiv som vi har sett tidligere.
Markus Hagen: Sitter på benken mens Bendik eier matchen.
Martin K: 5; Leverer igjen en meget bra match, og har virkelig etablert seg. En herlig type som ikke lar seg vippe av pinnen!
Olav: 4+; Den spilleren som har spilt desidert flest kamper hittil i 2012. Gjør mye bra med ball, uten å true kassa helt. Jobber godt lenge, men til slutt er motoren tom. Nest helg er han tilbake med overskudd. Vi glær oss!

← Liten tropp til kamp i G17 1. divisjon   |   G17 Regionscup – Snipp, snapp, snute…. →