Begge G14 lagene vant mot Ull./Kisa

Lørdag var det duket for møte mellom Ull./Kisa og GIF Fighters både i 1.div. og Elite, og hvor fighterne fra Nittedal dro hjem fra Jessheim med full pott.   G14-Elite var første lag i aksjon og det mot Ull./Kisa 1. Første periode ble fartsfyllt fra gifferne, og hvor de hadde stor kontroll på alt som skjedde på banen. Ull./Kisa kom på kontringer, men de ble effektivt stoppet hver gang med solid back og keeperspill. De fikk en i tverrligger, men det var også alt. GIF kjørte høyt tempo, og med tidvis lekkert samspill og samhandling. GIF har hatt en lei tendens akkurat mot Ull.Kisa, med å ligge etter i målprotokollen ved tidligere møter. I dag går de ut på banen og lar ballen gjøre jobben, og etter 05.33 smeller det fra Anders mot målet til Ull.Kisa og hvoretter Kristoffer styrer ballen inn. Anders følger deretter opp med sin skuddfarlighet etter 10.46, og kula sitter i nettet bak Ull./Kisa keeperen. Så er Anders på pletten igjen etter 12.43, hvor han serverer Adrian som trygt setter’n i kassa. Olav plukker opp ballen på egen banehalvdel og stormer opp mot Ull./Kisas mål, finner Mikkel og får ballen tilbake og svusj i mål. GIF leder komfertabelt 4-0 etter første periode.
Andre periode velger Ull./Kisa å presse høyere og har fått mere fart i beina. Perioden blir preget av litt «Hawaii» spill, og hvor det hele tida bølger fram og tilbake. GIF får en del sjanser, men klarer ikke å nette.
Tredje periode er klin lik andre, men Mikkel får endelig scoring etter hard jobbing. Kommer seg bak Ull./Kisa´mål og med god fart, og pirker nærmest inn en 5-0 ledelse. Ull./Kisa reduserer litt heldig mot slutten av kampen, men i dag var vi aldri i tvil om hvor seier’n ville ende.

Ull./Kisa 2 og GIF Fighters 2 , møttes kampen etter. Jonas gjør alt selv og setter en tidlig ledelse for GIF etter 03.33 av første. Så går det ca. ett minutt før Bendiks finner Fredrik, og hvor Fredrik setter et sikkert håndleddskudd i nettaket bak Ull./Kisa keeperen. BÆRRE LÆKKERT !!! Ull./Kisa reduserer etter 06.42, men det er GIF igjen som øker ledelsen etter 10.35. Anders setter en lekker goal (as allways) etter pass av Joakim. Dette kom i overtallspill etter at en Ull./Kisa spiller blir utvist etter liggende spill 10.11.
I andre periode bølger spillet frem og tilbake, og det er mye kjemping på banen. Sander har en del store muligheter, men desverre går ballen enten for høyt eller på utsiden av Ull./Kisas mål.
I tredje periode reduserer Ull./Kisa til 2-3 etter 39.54, men Jonas setter sin andre for dagen etter pass av Sander bare 26 sek. senere. GIF vinner bortemøtet med Ull./kisa med 4-2, og fortsetter med å prestere godt.

Gratulerer begge lag !!!

← Solid borteseier mot Sagene i G14-1. div.   |   Hektisk helg for GIF Fighters G14 →