Forza Fighters

Hektisk helg for GIF Fighters G14

Det ble nok en hektisk helg for 97 årgangen, da det stod hele 6 kamper på programmet i både serie og cup for begge lag G14 + G15-2.
Lørdagen begynte med at G15-2 besøkte Bygdø Monolitten 2 i Skøyenhallen, hvor BMIL’s trener etterhvert kom sterkt i fokus. Flesteparten fra GIF var 97 gutter, og med Markus som keeper fra 96.    Laget leverer bra og hvor BMIL ikke kommer til så mange sjanser eller avslutninger. GIF kontrollerer kampen og det er ingen tvil om hvem som er det beste laget på banen. Dommerne får ettehvert så hatten passer av BMIL treneren med ganske hardt ordbruk, og de burde ha reagert på dette. Enhver trener har selvfølgelig rett til å snakke med dommerne hvis de opplever noe annet enn det de dømmer, men utskjelling er vel ikke akkurat passende. Uansett ampert, så vant GIF kampen greit med 9-0.

Neste kamp var mot Fet i Lihallen, hvor GIF Fighters G14-elite gikk seirende av banen med hele 20-0. Her var det aldri tvil om seieren og gutta holdt fokus gjennom hele kampen. Ros til Fet som stiller til kamp selv om de har et redusert manskap i dag grunnet fotball og skader. Dette står det respekt av !!!

Siste kamp denne lørdag gikk mot Nor92 i G14-1.div., hvor vi møtte en flink gjeng 98 spillere fra Nedre Eiker. I bortematchen tidligere i sesongen, klarte vi et heldig resultat 4-4. Magnus scorer først for GIF, men det er vanskelig å spille mot ett så bra organisert lag som Nor 92 i dag. Det blir lite samspill for GIF og Nor 92 er flinke med å demme opp. De kommer på endel farlige angrep, men en god Torærn i mål holder GIF i ledelsen. Men Nor92 maler på, og får uttelling.
Mot slutten tar de ledelsen både en og to ganger, før Magnus igjen reduserer til 2-3 fire sek. før slutt. Nor 92 går seirende av banen, og vi må gratulere med en stor innsats og dyktighet av dette 98 laget.

Søndag var det dags for 3 nye kamper og det i regionscupen. Først møter GIF Fighters G14-elite Holmlia i sin kvartfinale. Her virker det som om alle spillerne akkurat har stått opp, da det er Holmlia som leder 3-1 etter første periode. De går sågar opp i 4-1 etter 7.12 i andre periode. Da kommer en liten tordentale fra Andreas adressert til samtlige spillere. Til nå har de virket daffe og med lite bevegelse og fart i spillet. Vel,tordentalen får dem til å ta ansvar igjen og yte det de kan. 4 mål kommer fra GIF før pausesignalet lyder for andre periode. Det fortsetter med 3 raske scoringer i begynnelsen av tredje, og så blir det litt nedpå igjen . Men med 7 mål i løpet av 9 min. fordelt på slutten av andre og beg. av tredje, vinner de komfertabelt 8-4 over Holmlia og er videre til semi i G14 klassen.

G15-2 skulle rett etterpå møte Bækkelaget i cupen, og her var det mange trøtte og slitne bein. Det var lite som fungerte optimalt, og det skulle vel bare mangle etter så mange kamper mannskapet til nå hadde i beina. BSK vinner kvart’n 6-2 og går dermed videre til semi.

G14-2 skulle så møte Bækkelaget 1 i Jordalhallen, og med 98 gutter på laget dro de hjem en overbevisende seier med hele 16-0. Dermed er også G14-2 videre til semi i cupen hvor de møter G14-elite. Denne kampen hadde GIF full kontroll på, og det var lekre zorromål og andre delikatesser innebandymessig. Solid backspill av 98 gutten Daniel, hvor han også klinte inn et herlig mål. Sander og Tobias kom sterkt i tredje periode, og det samme gjelder Jørgen på backplassen. Vi gleder oss allerede til neste kamp.

BRA GJENNOMFØRT !!!!

← Begge G14 lagene vant mot Ull./Kisa   |   Høydepunkter på tv…. →