Forza Fighters

Supersøndag i Bjølsenhallen av G03

Søndag 15. jan. var vi nok en gang klare for sesongens 5. minirunde, og vi stilte med 12 spillere fordelt på 2 jevne lag i Bjølsenhallen.

Denne søndagen hadde vi totalt 7 kamper, og utfordringen denne runden var at 3 av kampene våre skulle spilles på samme tidspunkt. Dette ville si at vi kun hadde en innbytter pr. lag, når begge lag hadde samme kamptidspunkt.
Gutta måtte spille ball i dag for å spare krefter til alle kampene, da vi kun hadde en innbytter pr.lag. Dette gjennomgåes både muntlig og på tegning på «spillermøte» under turneringen. I tillegg hadde vi fokusert på ballspill gjennom hele laget på treningene, og dette skulle i dag gi resultater og til de grader …. !!

At vi vinner kamper er alltid moro, men måten vi vinner på i dag er i seg selv utrolig ! Gutta spiller til tider våre motstandere totalt ut ! (dette gjelder samtlige kamper) Ballen flyttes raskt fra back til løper, løper til vback, back til back, osv. osv.. , og dette var samspill på høyt nivå av begge lag. Alle gutta viser frem god teknikk, spilleforståelse og sitt flotte passningsspill og samhandling. Jeg kunne ved flere anledninger telle opptil 7-8 passninger uten avbrudd av motstander før avslutning på mål. Dette synes jeg er meget bra i denne årsklassen, og at samtlige av gutta tar til seg «spillteori» , og i tillegg overfører dette direkte i kamper. Dette synes jeg er enestående !!!
Vil også rette en stor takk til alle foreldre for god support og støtte til lagene under turneringen. :-}

Resultater :
Gif 1 – Akerselva :10-0
Gif 1 – Fagerstrand:8-2
Gif 1 – MG 10 :8-1
Gif 1 – Sveiva :11-4
Gif 2 -VIF :1-0
Gif 2 – BMIL :5-1
Gif 2 – Holmlia :8-5

SUPERBRA !!!!

Ronny Neskvern
G.03 Hvit

← GIF 17-3 med sterk kamp mot Bærums Verk   |