Forza Fighters

G-11 kamper i Heggedalshallen

Lørdag 7. januar var det klart for årets første to kamper for 2000-gutta. Det var 10 spente gutter som var klare for å vise hva de var god for.
Første kamp var motstander Gjerdrum, som har kommet til som et nytt lag etter nyttår. Vi åpner kampen som vi pleier, litt forsiktige i starten. Ballen skifter eier mye, det ruller fram og tilbake. Begge lag skaper like mange sjanser, men typisk nok er Gjerdrum som scorer på sine. Det gjør ikke vi. Til pause er stillingen 3-1.
Vi bestemmer oss for å presse litt høyere i den andre perioden. Og det betaler seg. Utover i perioden klarer vi å utligne til 4-4, med få minutter igjen å spille. Skal vi klare å hale i land en seier?
Svaret skulle vise seg å bli nei. Vi er kjempeuheldige ved 3 situasjoner i forsvaret, og taper kampen 7-4.

Neste kamp skulle vi spille mot Lørenskog. Vi hadde sett at de hadde fått juling i kamper tidligere på dagen, og øynet muligheten for seier. Også denne kampen starter nervøst fra begge lag, og ved pause er stillingen 1-1.
Dette er en kamp vi skal vinne, og vi går ut i 2 perioden med full musikk. Og da kommer forløsningen. Vi setter fire strake kasser før dommeren blåser av kampen. SEIER 5-1!!!!!

Denne gjengen imponerer mer og mer! De har tatt kjempesteg fra i fjor, og bare fortsetter utviklingen.
De som var med å spille på lørdag var: Erlend, Sindre, Aleksander, Niklas, Sondre G, Sondre M, Sebastian, Simen, Kevin og captain Elias.

Takk også til Helge, som stilt opp som coach!

← Trenerforum tirsdag kl.18.30 !   |   Komfortabel seier over Sagene i G14-1.div. →