Forza Fighters

Komfortabel seier over Sagene i G14-1.div.

Sagene var på besøk i Lihallen lørdag, og måtte bite i det sure eplet med tap 12-1 for GIF Fighters 2 i 1. divisjon. Vi manglet desverre 98 gutta, da det hadde blitt «krøll» på mailen som ble sendt ut med uttaket. Vel,vel, vi stilte med 9 utespillere og Tor’ærn i mål…
Første periode var et sammenhengende overtak fra GIF, og Sagene kom ikke til de store sjansene eller avslutningene. Raymond setter den første kassa etter 01.44, med pass fra Bendiks. Deretter følger tre scoringer ved André, Joakim og Even, før Audun er på farta og avslutter omgangen med to herlige nettkjenninger. Perioden blir vunnet med solide 6-0.
Audun setter og første kasse i andre periode, men nå begynner spillet til GIF å gå litt i stå. Det blir endel «rare» oppspill, og til tider mye føring av ball. GIF sliter nå å finne takten slik de gjorde så bra i første periode. Joakim sender GIF etterhvert opp i 8-0 ledelse, men i stedet for at det løsner, er det Sagene som reduserer til 1-8 i begynnelsen av tredje periode. GIF slår tilbake og øker ledelsen ved Joakim etter pass av Even, og så pådrar Audun seg en utvisning etter gjentatte forseelser. Vel, undertall i 2. min. blir enkelt løst og spillet tar seg litt opp igjen etter en lengre downperiode.
Fra 42.12 til 43.56 blir det satt to kasser av Raymond samt en av Christian. Da sluttsignalet lyder, står GIF som den seirende med 12-1 i bagasjen og nok igjen har to poeng blitt vunnet av laget.
Fortsatt ubeseiret, og med 2.plass på tabellen blir det nå juleferie. Vi gratulerer !!

Raymond 3/1
Audun 3/1
André 1/3
Bendiks 0/2
Joakim 3/1
Even 1/0
Christian 1/0

← G-11 kamper i Heggedalshallen   |   Solid seier over Bækkelaget i G14-Elite. →