Forza Fighters

GIF Fighters 2 – Sveiva 2 i spennende oppgjør i G14-1.div.

Som alltid er det moro å møte Sveiva, og det pleier å bli spennende og intense kamper oss i mellom. Naboklubbene nord i Osloregionen har mye prestisje seg imellom, og det er aldri gøy å tape slike oppgjør. Begge lag var hittil ubeseiret, så her stod mye på spill. Første periode var jevn hvor begge lag kom til gode avslutninger, men keeperne stengte buret på hver sin side. Spillet bølget litt frem og tilbake, men ingen av lagene turde å trå til for fullt og sikret seg godt i forsvar. Perioden ender 0-0, og andre periode fortsetter slik det var i første. Daniel blir utvist etter 26.09 i andre periode for hardt spill, noe vi er litt undrende til, men dommern bestemmer. Også denne perioden ender 0-0, og skal alt avgjøres i tredje og siste periode ? Perioden er bare 1.56 gammel, da GIF går i ledelsen ved Anders med et nydelig skudd. Passet kommer fra Kris.B.L. Det tar dog ikke mere enn 39 sek. før Sveiva utligner. Begge lag jobber nå intenst, og spillet tar seg betraktlig opp i denne perioden. Sveiva går i ledelsen etter 38.48 med 2-1, men GIF svarer tilbake etter 25 sek.med mål av Anders og pass fra Fredrik og dermed er man like langt. Sveiva er betydelig mye farligere nå, men en opplagt Tor’ærn i mål sørger for å holde buret stengt. Tor’ærn gjør sitt til at GIF holder seg inne i kampen, og vi går mot det siste magiske minuttet av kampen. Da bestemmer Magnus seg og drar seg ut til høyre i Sveiva’s sone og sender et perfekt dragskudd i motsatt hjørne for Sveiva keeperen. Uret står på 44.26 og det er fortsatt 34 sek. igjen å spille, så det er ikke avgjort ennå for ting kan skje fort i innebandy. Heldigvis er det André som setter spiker’n i kista med 4-2 til GIF med pass fra Kris.S. og med bare 5 sek. igjen av kampen. Sluttsignalet lyder og GIF går seirende ut av dette lokaloppgjøret. Her skjedde ALT i siste periode, og GIF var effektive i det siste spilleminuttet av kampen. Dette kunne gått begge veier, men i dag hadde GIF marginene på sin side. Grattis Gutta !!

← G14-2 med uavgjort mot Nor 92, og tilfeldighet ble redningen !   |   G14-Elite med full pott i helgen. →