G14-2 med uavgjort mot Nor 92, og tilfeldighet ble redningen !

G 97 årgangen har hatt en meget travel helg med mye innebandy, og spillerne har fått erfare hva det er å spille på flere lag i hospitering osv.. G14-Elite hadde kamp lørdag mot BMIL og søndag (omb. kamp) mot Bærums Verk. G14-2 hadde Sveiva 2 lørdag, og bortekamp søndag mot Nor 92 i Solberghallen. Dessuten hadde 97 gutta hospitering til G15-Elite lørdag, og G17-3 søndag mot Sveiva’s 94 årgang i regionscupen, og den var attpåtil kampen før G14’ns kamp mot Bærums Verk.
Vel,vel, noen ganger hoper det seg opp, men det er bare å tråkke til !
Helgens innebandy skulle avsluttes mot Nor 92 søndag ettermiddag i G14-1.div. i Solberghallen, og de var ubeseiret så langt i serien. Da kampen mot Bærums Verk i G14-Elite ble flyttet fra kl.15.00 til kl.16.00 (pga dommermangel), fikk man fort et lite problem med å rekke kampen i Solberghallen da den skulle starte kl.18.15. Det ble prøvd å forskyve kamptidspunktet med en halv time i Solberghallen, men Nor 92 hadde desverre ikke mulighet til å utsette kamptidspunktet grunnet andre arrangementer, og det ble heldigvis GIF’s lykke til slutt.
Da coachene Andreas og Eivind ledet G14-Elite og også G14-2, fikk man et kinkig problem da bare en av gutta har lappen og da ikke kunne splitte seg på de 2 kampene. Olav som egentlig var ferdig med innebandy denne helgen (4 kamper i beina) stod dermed uten transport hjem, og måtte derfor sitte på med sin bror til Solberghallen. Da Magnus hadde meldt forfall til kampen mot Nor 92, stilte Olav seg villig til også å ta denne kampen. Det skulle vise seg at denne tilfeldigheten skulle bli GIF’s redning i dag. Første periode ruller GIF bra ball, men de kommer ikke til de store sjansene. Olav er satt på backplass (mør i beina), men bestemmer seg etterhvert å forsere. Dette gir oss i GIF ledning med 0-1. Nor 92 kommer sterkere på slutten av perioden, og setter 2 kasser bak Tommy som for øvrig sto meget bra i dag. (litt ufokusert noen ganger, men er tydlig sliten han også). Nor 92 leder 2-1 etter første periode, og andre periode fortsetter med at Nor 92 øker til 3-1 etter ca. 6 min. GIF er bakpå, men igjen tar Olav ansvar og reduserer til 2-3 etter ca. 11 min. Men Nor 92 fortsetter å jobbe hardt og de får utelling mot slutten av omgangen og det står da 4-2 til Nor 92, og vi tror da at det vil bli vanskelig for GIF å komme tilbake i tredje periode. Sander har en liten oppvisning med at han drar av to og tar luka på den tredje, men desverre ikke mål. Lekker sak !! Coachene Andreas og Eivind bestemmer seg derfor mot slutten av perioden, å sette Olav høyere og det skulle gi resultater. Han reduserer til 3-4 og setter også utligningen til 4-4. GIF får blod på tann det siste minuttet men det blir ikke flere scoringer. Uavgjort synes rettferdig i dag, og GIF kan takke tilfeldighetene at Olav ikke kom seg hjem etter Bærums Verk kampen. LUCKY SHOT !!

← Solid seier over Bækkelaget i G14-Elite.   |   GIF Fighters 2 – Sveiva 2 i spennende oppgjør i G14-1.div. →