G13-2 på Regionscuptur…

Tunet 2  vs  GIF 2: 3-6 (2-1/1-0/0-5)

1. periode
Tunet går opp til 1-0 etter 3 min. En Tunet spiller sto helt alene foran keeper mens forsvarspilleren var et helt annet sted. Etter 10 min. skjer akkurat det samme. 2-0.
Etter 11 min utligner vi ved Marcus etter pass fra Mads Ove. Herlig klikk klakk spill.
Angrepsrekka med Gunnar, Mads Ove og Markus fungerte veldig bra. Mye en-touch. Det ble en del avsluttninger men ingen mål. Forsvarsrekke: Robin, Tord Vetle og Mons gjorde en bra periode.

2. periode
Mye av det samme som første. Tunet går opp i 3-1.

3. periode
Gutta har ikke mistet troen og allerede etter 1.24 min reduserer vi til 3-2 ved Tobias, pass Sander. 16 sekunder senere er det likt….1.40 min. og 3-3. Mål Sander, pass Tobias.
6.54. 3-4. Mål Sander, pass Tobias.
7.30. 3-5. Sander kriger til seg ballen og scorer.
7.38. Robin blir utvist for høy kølle + straffe……. Filip i mål danser litt og ser så olmt på Tunetspilleren som blir tydelig nervøs og rett og slett bommer på ballen….
8.30. Tunet spiller blir utvist for munnbruk.
9.20. Tunet utvist for for mange på banen
11.05. 3-6. Tobias kriger til seg ballen og scorer.

Alt i alt en helt ok kamp. Spillet i de to første periodene var bedre en resultatet tilsier mens det virkelig løsnet i sisteperiode som ender 5-0!