Forza Fighters

G15-2 med bortetap mot Asker 1

Turen til Heggedal utenfor Asker er laaang for oss fra Gjelleråsen, men det er den sikkert også for Asker når de skal besøke oss. Asker 1 var absolutt temposterke, og matchen ble preget av alt for mange personlige feil fra oss i GIF Fighters.   Vi ligger tidlig under i første periode med litt «indianere» og dårlig tempo, og taper perioden klart med 4-0 til vertene. Litt «peptalk» i pausen gjør at GIF kommer mere med i kampen i andre periode. Det blir løpt litt mere og fightet litt mere, og vi vinner perioden 2-1. Asker er nok mye bedre enn oss, men vi liker godt at gutta prøver å stå på det de kan. Tredje perioden blir desverre «natta» for oss fra Gjelleråsen, da vi slipper inn alt for billige mål. Dessuten er Asker keeper’n vanskelig å få hull på, og han står meget godt. Vi taper perioden klart med 7- 0, og dermed må vi dra fra Heggedal med 12 mål i sekken og kun 2 scorede. Lyspunktet denne dagen, var andre perioden som vi absolutt vil se mere av i fremtidige matcher.

← Begge G14 lagene enkelt videre i regionscupen.   |   G11, tidlig en søndagsmorgen i Jordalhallen….. →