Forza Fighters

Begge G14 lagene enkelt videre i regionscupen.

Det ble spilt regionscup i G14 forrige helg, og begge lagene til GIF Fighters gikk enkelt videre til neste runde.
GIF G14-elite besøkte Bækkelaget på lørdag og her var de helt sikkert smittet av seier’n til Herrer Elite tidligere på dagen, så de gruset BSK 2 hele 30-2. Så og si alle hadde poeng i denne matchen.   
GIF G14-2 hadde «hjemmekamp» i Jordalhallen søndag ettermiddag, og her møtte Ull./Kisa 2 aldri opp. Dermed ble det w.o. og avansement vider i cupen. Dog må vi si at det er direkte dårlig gjort av Ull./Kisa å ikke gi beskjed i forkant, da vi med oppmøte spillere/foreldre måtte vente i en og halv time før også dommerne måtte innse at Ull./Kisa aldri ville dukke opp. Shame on You Ull./Kisa !!, dette kunne lett vært ordnet opp i bare dere hadde giddet å gitt beskjed.

← SIDEBAR – Neste kamper   |   G15-2 med bortetap mot Asker 1 →