Forza Fighters

G11, tidlig en søndagsmorgen i Jordalhallen…..

Vi ankom hallen 10.45 og samlet troppen i garderoben. Vi snakket om samarbeid, stå-på-vilje og… pasninger, pasninger, pasninger!  
Alle var enige om at vi skulle gi alt. Vi hadde med oss 8 utespillere og én målvakt som alle var klare til kamp.
Vi manglet dermed fire viktige spillere. Sindre, Erlend, Petter og Kimsander. Sykdom er no’ dritt. Dere kommer sterkere tilbake ved neste anledning tenker jeg.

Første motstander:  Bækkelaget!
Vi vet fra før at BSK er et godt lag. Så det var ingen overraskelser i vente. Men det skulle vise seg at begge lag hadde tenkt og vinne denne kampen. Spillet bølget frem og tilbake.
Et hardt og lavt skudd tidlig i første periode var så å si oppe på måltavla i det skuddet gikk. Den måtte jo gå inn. Dommeren pekte allerede på midtbanen, men Gard kunne ikke ta hensyn til gode skudd, dommer eller sekretariat. En rask hånd parerte dypt og langt ut mot lengste hjørne og spillet gikk videre. Klokka hikket seg videre. Gard gjorde en kjempeinnsats hele kampen og reddet den ene umulige ballen etter den andre. Han ble kampens største spiller og hindret Bækkelaget en større seier. Dessverre så vrir han kneet mot slutten av kampen.
Men vi klarte da også å score noen mål. Kevin og Elias gjorde hvert sitt og Simen scoret sitt første mål noen sinne. Meget bra!
Og Niklas, vår torpedo, satt ballen i kassa to ganger. Hele laget gjorde en god kamp. Dessverre hadde BSK en enda bedre kamp, så det endte 5-8.
Bækkelaget hadde like godt tatt med seg et eget dommerpar til denne kampen. Ja, de var fra BSK. Det var vel derfor de vant!?! Var det hevn fra gårsdagens elitekamp? … Neida, vi kan ikke skylde på dommerne denne gangen heller. De gjorde en glimrende jobb. Vi får nok takke oss selv… ja, og motstanderne. De var gode… dessverre.

Andre motstander: Fagerstand.
Gutta til Fagerstrand har også vist at de kan spille innebandy når vi har sett dem tidligere, så vi visste at også bli en tøff match.
Første omgang ligner litt på BSK-kampen. Det svinger litt, men vi har ballen mest, så dette bør gå tenker vi. Ved periodeslutt leder Fagerstrand 2-1.
Trenerteamet mener at dette bare er uflaks. Vi synes absolutt dette ser overkommelig ut. Så nå går vi ut for å vinne andre periode.
Resultatet ble vår dårligste omgang denne søndagen. Forsvaret spriket og angrepene gikk rett inn i forsvarsfella til Fagerstrand. Ikke nok med det, men motstanderne hadde ballen mest nå og presset på.
I denne kampen var Gard preget av vridningen som skjedde i første kamp og hadde dermed ikke samme tempo og aggressivitet som skulle til for å tette buret.

Bedre lykke neste gang gutter.

← G15-2 med bortetap mot Asker 1   |   Elitelaget fikk revansje mot Bækkelaget →