G17 Elite mot Sveiva….

GIF Fighters vs Sveiva:  17-3  (7-0, 7-1, 3-2)

Ny «storkamp» i Lihallen tidlig en lørdagsmorgen. På papiret i hvertfall. Både spillere, publikum og dagens dommerpar var fullstendig klar over det. G17 laget til Sveiva har vel ikke (noen gang?) vært spesielt svakt, men i år vet vi at de er avhengige av sine aller beste 94-spillere og 2 eller 3 av dem viser seg ikke å være med denne dagen, grunnet elitekamp senere på dagen.
Men, vi tar det vi «får» og gutta var skjerpet og klar til innsats, ingen tvil om det….. og det skulle vise seg at de som skulle prøve seg mot våre krigere denne lørdagen fikk erfare «kattens lek med musen»…… For det ble en maktdemonstrasjon………… selv den ene dommeren kom tuslende over før 2.periode og sa litt skuffet….. trodde dette var et toppoppgjør i G17…… for det var ikke så mye som vitnet om akkurat det…..

1. periode
48 sekunder brukte Sindre på å sette inn 1-0. Da hadde allerede 1.rekka vært på banen og satt en støkk i de rødkledde. Deretter så følger 7 herlige minutter der vi «spiser» våre motstandere 100%!
2. rekka får lov å stå etter den første scoringen…..og setter inn et til…
2-0 etter 1.14 ved Vetle
3-0 etter 5.44 ved Robin (et feilpass av Sveiva og SMAKK, takk for deeeeeeeet)
4-0 etter 6.31 ved Jonas F
5-0 etter 7.10 ved Ben
Deretter så er det fristende å «jukse» litt….. Istedet for høyt balltempo, uegoistisk og 100% innsats så dras tempo ned, fristelsen for å dra av en «rød en» blir for stor og skudd kommer istedet for pass. Det utnytter Sveiva til sin fordel på den måten at de ihvertfall kommer inn i kampen og får lånt ballen, og etterhvert kommer til noen helt «ok» avslutninger. En meget god Røkke bakerst, slipper ingen av de 6 skuddene inn, istedet så våkner vi til i 1.periodens siste minutt og setter inn et nydelig 6-0 mål. Kris åpner opp Sveiva hagedøra og Aleksander helklakker inn målet. NICE!!!!!!!!
3 sekunder før periodeslutt…… Kris gir Sveivakeeperen øresus og HAMRER inn 7-0!
Hva kan man si……? 7-0 til pause…. inkludert 10 «dårlige» minutter……
Skudd: 11-6 (1.rekka 5-2/ 2 mål, 2.rekka 3-2/2 mål, 3.rekka 3-2/3 mål)

2.periode
Ydmykelsen fortsetter igjen allerede etter 17 sekunder…. Da har vi vunnet droppen, hatt 1-touch pass fra Vestli, Kris, Robin, Bredli og sist til Ben som prikker den inn…….. Sesongen flotteste…..?
Før det første minuttet er ferdig setter Trym også inn 9-0….og før det andre minuttet er ferdig så lyser 10-0 på tavla……..(22 minutter og 10-0…..) og Kvikk lunsj til Aleksander som nesten kopierer sitt første mål. Et krempass fra #88 Bakke blir ekspedert inn på backhand volley……..NICE AGAIN!
11-0 og mer øresus til keeper er det Hr. Bakke som står for igjen…. I overtallspill, fra midtstrek kommer en rakett i 200…..
11-1……. Og der slapp jeg å kjøpe inn sjoko-donoughts til neste trening…..
12-1 etter 6.61, Kris igjen
13-1 etter 8.58, Aleksanders tredje
Så blir det en liten «pause» i Lihallen igjen….ihvertfall når det gjelder mål. Sveiva prøver så godt de kan og de gir seg ikke selv med et noe vanskelig kampbilde…….men de store avslutningene kommer de ikke til.
14-1 kommer derimot etter 15.11 ved Jonas V.
Skudd: 10-2 (1.rekka 5-0/ 4 mål, 2.rekka 1-1/ 1 mål, 3.rekka 4-1/ 1 mål for og 1 i mot)

3.periode
Noen endringer: Eirik debuterer i årets G17 eliteserie og Røkke tar «fri». Fabian har tatt på seg overtrekket etter sykdom de siste ukene. Aleksander tar hans plass og Stovner løftes til løper.
Må vel innrømme at siste perioden blir et skikkelig dårlig «nachspiel», desverre litt forståelig. Gutta har prestert magiske ting i 40 minutter…..så det skal ikke ødelegge helhetsinntrykket for mye…. 🙂
15-1 etter 5.44 ved Ben