Forza Fighters

Vondt bortetap for Herrelaget

Dette var et “derby” som skulle bli en fest, men desverre så ble det noe helt annet. Dette var en innebandykamp som utviklet seg til å bli en slåsskamp. Det var to lag som hadde et hissig tenningsnivå til tider og dette taklet ikke dommerne. 

1 Perioden var preget av dårlig tempo og mye personlige feil, men MG10 viser tidlig hvor giftige de er, med å gå opp i 2-0 etter 7 min. GIF våkner og mobiliserer, og får mer rull på tingene og det snus til (2-2). MG10 utnytter igjen sprekker i GIF forsvaret og går opp til 4-2, før 10 minutter hadde gått. GIF svarer direkte og Rongsjord serverer Midtsveen på bakerste (4-3).

GIF eier mye ball nå, men klarer ikke å presse inn ballen. MG10 kontrer lynraskt og setter den kontant (5-3). Så smeller det, en MG10 spiller løper ned Midtsveen i rundvantet og Tommy er ute av matchen! Lauritzen og Wilhelmsen drar på seg 2×2 min i episoden, mens MG10 for direkte rødt og 5 min. MG10 er giftige og setter en ball rett før periodeslutt (6-3).

2 periode
GIF går hardt ut og setter et bra tempo! De får en tidlig redusering i overtallet (4-6), men dessverre så går Espen Evensen ut av matchen etter å ha krasjet med en MG10-spiller i power’n. GIF presser på og virkelig kjører MG10 i kne, men det tar tid før (6-5) kommer, Zorro fra Lauritzen, etter frislag. Midtveis i perioden får igjen MG10 powermulighet, og GIF klarer å stjele ballen til (6-6). Sekunder etterpå smeller MG10 igjen inn ballen (7-6). Vertene forsetter å ligge lavt og presses ned, men de konterer, BANG (8-6) ufortjent. De siste minuttene klarer ikke GIF å overliste MG10s keeper som hadde en meget god periode.

3 periode
Nå setter GIF igjen et høyt press, men hjemmelaget spiller seg ut og skaper giftige overganger. GIf får en utvisning tidlig i omgangen og MG øker (9-6). Minuttet etter får GIF en 5 minutter + en 2 min! For hardt spill! MG10 gjør som de pleier og øker til (11-6). GIF tar Timeout og klarer å mobilisere, 11-6 blir for til 11-8 og det står 2 minutter igjen på klokka. Dagens store mann Robin Nordstrøm bestemmer seg rett fra dropp for å dra ut hele MG10, svisj!!! To luker og en svimmel keeper, (11-9). Det står igjen 1:50 på klokken og GIF prøver å ta ut keeperen. Dette resulterer dessverre i 12-9. GIF klarer igjen å redusere, gjennom nysigneringen Robin Søderholm (12-10). Rett etter sluttsignalet drar en MG10 spiller på seg Rødt kort etter å ha cross-checket Nordstrøm overrende! MG10 spilleren Var nok litt frustrert etter at Nordstrøm hadde kjørt karusell med ham!

Underholdning 3 av 6.

Mye personelige feil og dårlig tempo preger kampen, samtidig med at kampelederne mistet kontrollen og klarer ikke bidra til å gjøre dette til en fest.

GIFstjerner:
*** Robin Nordstrøm, Han var Krydderet idag og var farlig frempå hele tiden
**  ingen
*  Mads Rongsjord, Farlig og solid!

GIF bærer preg av å miste Tommy Midtsveen og Evensen, for etter dette sliter GIF med å få kontroll. Skadelisten til GIF er lang og vond! Bacolod, Evensen, Midtsveen, Texnes, Furu og Haugen er alle ute med skade. Det er tøft å erstatte disse, men føler forsatt at troppen skal klare dette. Robin Søderholm og Robin Nordstrøm er to spiller jeg vil forvente mer av i kommende kamper, så jeg tror forsatt at BSK hjemme vil bli en morsom kamp.

← Omkamp mellom Akerselva og GIF Fighters   |   Fet 98 overkjørt →