Forza Fighters

Fet 98 overkjørt

Det ble enveiskjøring på det glatte parkettgulvet i Fethallen denne tidlige lørdagsmorgen.

Våre 98 krigere hadde ikke tenkt å stå opp så tidlig en lørdag for å tape, det var helt sikkert.  Et uvant dekke tok litt av oppmerksomheten på oppvarmingen men ikke så mye å gjøre med.
Vi tar føringen etter 1.30 ved Alex og i løpet av de neste 13.30 minuttene så har vi sannsynligvis ballen 90%.
Desverre så har alle lyst til å score samtidig og det «store» eller enkle innebandyspillet glimter kun til innimellom. Etter 9 min så står det 0-5 men så klabber det seg til og vi skal helst drille den samme spilleren 2 eller 3 ganger, og det funker dårlig. Fet kommer til 2 avslutninger og 1 av dem sniker seg også forbi Filip i mål så smultringer på neste trening blir det ikke noe av.
Perioderesultat 1-5
Skudd: 3-13 (1.rekka 1-11/ 2.rekka 2-2)

2.periode
Nesten identisk som den første……. med unntak av at vi scorer det første målet i undertall. Etter 8 minutter så står det 1-10 på tavla. De siste 7 minuttene klarer vi ikke å overliste keeperen mirakuløst nok……… 1 gang er vi helt, og da mener jeg helt alene med keeper med 2 spillere, uten scoring…..hmm….?
Perioderesultat: 0-5
Skudd: 3-10 (1.rekka 1-9/ 2.rekka 1-2)

3.periode
Vi stokker litt om på rekke for å se om det kan ha effekt. Og til tider så er det mye bra og våre motstandere er jo aldri i nærheten av få låne ballen mer enn 3-4 sekunder av gangen.
Vi pådrar oss en ny 2 min utvisning men denne gangen scorer vi likegjerne ikke 1 gang men 2 ganger…..
Magnus som på ny har et kjemperaid blir stoppet med en kølle mellom bena og det resulterer i 2 meter luftsvev og 5 meter parkettvasking….. Så ikke bra ut og Magnus måtte ta en strekk i garderoben. I overtall klarte vi ikke å score. På stillingen 1-15 kriger Fet inn sitt andre for dagen før vi setter 2 kasser til det siste minuttet. 2-17 og en klokkeklar seier, uten at finspillet ble servert i så veldig store doser, men vi heiser selvsagt flagget allikevel denne siste lørdagen i november.