Forza Fighters

Kræsj mot Nor92 for GIF G15-2 !

Fredagen fortonet seg litt hektisk, da vi skulle møte Nor92 i Mjøndalshallen kl.19.00 denne kvelden.
Noen sene forfall grunnet sykdom tikket inn på sms til Andreas og Eivind, og det ble en kabal med å få nok biler til å transportere gutta til Mjøndalen. Og ikke nok med det, men kræsj-bom-bang, gjorde også sitt at de ble sittende fast i kø ved Slependen grunnet kjedekollisjon og det ble litt panikkartet over det hele.    
Hva skulle de gjøre ? Det blir telefonert til Nor92 (Ulf Ståle og Einar, men de spiste sikkert middag) og sms blir sendt. Endelig er Einar ferdig med middagen, og jeg hører en velkjent stemme i andre enden. Einar fleipet med å ta en «Hasle/Løren» , men som den gentleman han er, ble vi enige om at Nor92 ville vente hvis GIF ble for sene. Ikke no tull der i gården, fair play for alle penga.  

Det ble en jevnspilt kamp mellom to lag som ville spille innebandy, og lagene fulgte hverandre tett i målprotokollen. 2-2 etter første periode, 3-3 etter andre og i siste periode måtte GIF bite i det sure eplet da Nor92 er det ene målet foran når sluttsignalet går (5-4). Falkeid/Hoem måtte se seg slått av gamle ringrevercoacher, og turen hjem til Gjelleråsen så laaang ut. Noe slukøret måtte gutta fra GIF vende tilbake til Gjelleråsen uten poeng, men vi håper å møte dem senere i en eller annen sammenheng.
Grattis til Nor92 med seier’n, men våre veier krysses sikkert igjen og da blir det revansje !!

Mikkel 2/1
Erlend 1/1
Olav 1/1
Raymond 0/1

← Fet 98 overkjørt   |   Omberammet Elitekamp →