Forza Fighters

Viktig seier over Nor92 for G17

Duket for toppoppgjør og en av våre argeste utfordrere i årets sesong, Nor92.
Oppmøte 9.30 og selv gårsdagens julebord for undertegnede ble gladelig «amputert» med tanke på denne kampen. Gutta var rimelig våkne de også og vi gjennomfører en fin oppvarming med mye smil, latter og ikke minst mange lekkerbiskner……  

Periode 1:
Føler litt på hverandre de første minuttene og begge lag spiller disiplinert og stramt i forsvar så de store sjansene kommer ikke før i det 5.minuttet. Egentlig ingen stor sjanse heller men ballen havner til slutt bak Røkke i mål etter like mye hjelp fra «en av sine egne». Uheldig start og 0-1. Kampen bølger frem og tilbake og etter 10 min utligner vi ved Vetle (ass Jonas V). I det 16. minuttet pådrar målscorer Vetle seg en 5 minutter og nå kan Nor 92 sette et tøft grep på kampen. MEN, de 4 minuttene som gjenstår av perioden står gutta ekstremt bra i undertall!!!!! Tror faktisk «best ever»! Viktig! Jonas F: Kongejobbing!
Perioden ender dermed 1-1
Skudd: 6-6 (1.rekka 3-1/ 2.rekka 3-5)

2.periode
Denne perioden skulle inneholde mye!
Vi setter fokus på første minuttet i undertall og deretter hva vi skal gjøre de neste 19.
Det første min i undertall står vi akkurat like bra som de 4 første og Nor 92 blir frustrerte. Knapt 1 skudd på mål i løpet av 5 min powerplay er ikke bra for selvtilliten!
Deretter så er det «magi» i Lihallen denne lørdagen, og det som hovedsakelig knekker et godt Nor 92 lag (som allerede har tatt poeng fra Sveiva)
Fra 2.11 til 4.37, altså kun 2 min og 26 sekunder setter vi inn 3 nydelige kasser.
Først ved Fabian etter et fremragende forarbeid og pass fra Aleksander, deretter et herlig skudd fra skrått hold fra Trym (ass Aleksander igjen), før Kris legger inn et mål fra midtstrek (pass Sindre). Nor 92 er mer enn rystet, venter at de da tar en T.O men den kom ikke. 1-1 og 5 min i undertall, har blitt til 4-1 kun 3 min etter at vi ble fulltallige. HERLIG!!!
Etter 13 min setter Kris inn sitt andre for dagen, nok et skudd fra midtstrek, 5-1. Minuttet senere reduserer Nor til 5-2 på et frislag, der vi sover litt. Hva smaker vel bedre enn nok et mål rett etter? 24 sekunder senere inviterer Ben til «Skal vi danse». Ingen fra Nor klarer derimot å følge lettbente «Benji» som snurrer bort 3-4 spillere før han galant serverer rekkekompis Bredli ballen som smekker inn 6-2.
Nå tar bortelaget sin T.O og vi føler vi har festet et kjempesterkt «nakkegrep» på dem. «Irriterende» nok så klarer de å redusere til 6-3 et par minutter senere. Men, nok en gang, vi svarer! Et minutt senere leverer vi en kontring som tatt ut av læreboka. Trym setter i gang Vetle som forserer langs vantet og avslutter perfekt og 7-3! En festomgang som ender 6-2 og totalt 7-3
Skudd: 9-4 (1.rekka 5-1/ 2.rekka 4-3)

3.periode
Vi vet hva som venter oss nå. Et «desperat» Nor 92 som satser på 3 mann i høyt press. Mest sannsynlig vil presset dabbe raskt av etterhvert dersom de ikke får uttelling. Vi setter bl.a fokus på å ikke ta sjanser ved oppspill. Men det er akkurat det som skjer. Først slipper vi med skrekken etter et litt for «lekent» innslag som bakerste mann, men rett etterpå, etter 3 minutter gjør vi det igjen og denne gangen kombineres det med et slag på kølla som dommern helt feilaktig lar gå (men dette «får» vi igjen litt senere i form av 2 annuleringer og et par andre avgjørelser). Nor takker for muligheten og smekker inn 7-4. Heldigvis så går det som forventet, Nor klarer ikke å fortsette med presset så høyt og vi tar over banespillet igjen.  Nor blir plutselig veldig slitne og blir løpende frem og tilbake og midt imellom veldig ofte. Vi får 2 muligheter i overtall men selv med bra spill og noen gode avslutninger ender det ikke med mål. Derimot så krangler Fabian inn dagens siste etter å ha snappet ballen, kontret alene, keeper redder først, men Fabian vil også ha sitt andre for dagen og gir seg ikke før ballen er i mål (ass Lars). 8-4 og 5 minutter igjen som ikke ender med flere mål.
Mål 1-1 og totalt 8-4
Skudd: 9-4 (1.rekka 7-2/ 2.rekka 2-2)

GIF Fighters vs Nor 92:  8-4  (1-1/6-2/1-1)
Totalt skudd: 24-14
1.rekka: 15-4 (utrolig bra!!!!!)
2 rekka: 9-10

Poeng:
Kris: 2+0
Fabian: 2+0
Vetle: 2+0
Aleksander: 0+2
Trym: 1+1
Bredli: 1+0
Ben: 0+1
Lars: 0+1
Sindre: 0+1
Jonas V: 0+1
En herlig lagseier der spesielt 2.perioden er imponerende! Terningkast 5

GULLBALLER:
Vetle 3
Kris 2
Sindre 2
Aleksander 2
Fabian 2
Trym 2
Ben 2
Bredli 1
Stovner 1
Jonas F 1
Jonas V 1
Lars 1
Henrik 1

//RA

← Seier er seier. Fem på rad   |   G98 snudde kampen og vant! →