Seier er seier. Fem på rad

Lørdag besøkte herrene Kringsjåhallen. Bortekamper er altid tøffe og spesielt når man møter et formlag, så vi visste at dette ville bli en jevn kamp. IKA (Akerselva) startet som de sluttet mot Tunet sist kamp, med å laste på med langskudd! Det gjør de godt og de får en tidlig (2-0) ledelse.

GIF kjemper seg tilbake og tar kontroll over kampen. Tempovekslingen fører frem til en serie av sjanser og tilslutt river Midtsveen seg fri foran mål og reduserer enkelt til (2-1). Minutter etter ruller GIF opp et angrep som bør stå i alle ABC innebandybøker. Wilhelmsen tar inn ballen og går for skudd, men da triller han ballen ut til Bacolod, Bang (2-2) lavt i lengste! GIF er i støtet og IKA må til slutt ty til ulovligheter og da blir det powerplay for GIF. Her får Thomas Furu sjansen til å smelle til og han klister den i “nota” (2-3), ass Rongsjord. GIF er solide siste halvdel av 1 periode, men det glipper minuttet før slutt. Da for IKAs Wallin sjansen fra kanten og han limer den i krysset (3-3), pent.

2 periode

GIF går høyt og kjører over IKA totalt! Serie av sjanser produseres, men det går noen minutter før det løsner. IKA trykkes bakpå og Wilhelmsen får skutt fra kanten og Bacolod for upresset slå returen inn på “tennis” (3-4). GIF forsetter å eie spillet, men IKA er kontringsterke de fighter inn 4-4. IKA får også mulighten til å gå i ledelsen med en straffe, men IKAs Paolo “Calzone” får kjenskap til en Falkeids evne til å “stenge døra”. GIF velger å forsette å kjøre hardt og setter et høyt press. IKA mister mye ball og GIF for noen store sjanser, men ca midtveis i perioden for vi en lekerbisk. Midtsveen drar seg fri på kanten og vipper den på lengste, der kommer Rongsjord i full fart på tennis (4-5), publikum får frysninger. Resten av perioden står GIF og stanger mot IKA, som prøver å kontre.

3 Periode

Nå setter IKA litt høyere press, men det fører ikke frem til noe stort. GIF sliter med nøyaktigheten og får ikke det presset som de hadde. Ca midtveis i perioden får GIF powerplay og da smeller det endelig. Uredd stepper Norstrøm opp og “sniper” inn en viktig (4-6) ledelse! Kampen går da inn i en periode der det blir mye frem og tilbake! IKA kommer mer med og får kontre. Ca 2 min før slutt får de (5-6), heldig. De prøver å skape et trykk, men GIF kontrollerer og skaper noen STORE sjanser på slutten.

Underholdningsverdi : 3 av 6
For mange brente sjanser og for lite “krydder” fra begge lag. Tidvis var det kun et lag som ville spille innebandy.

GIF stjerner

*** Emilio Garcia. Solid begge veier, og var et mareritt for IKA svensker!
** Mads Rongsjord: Serverer hele kampen og tar ansvar i begge ender av banen!
* Carl Bacolod: Gjør grovjobben foran mål og løper opp mange svensker!

GIF må få opp “treffprosenten” på standplass, for i forsvaret er vi solide om dagen!

← GIF Fighters 14-2 med 3’dje strake !!   |   Viktig seier over Nor92 for G17 →