GIF Fighters 14-2 med 3’dje strake !!

98 gutta hadde «fri» da de skulle spille egne kamper i sin egen årsklasse, men vi fikk Simen Hasselberg (99) til å stille slik at vi fikk fullt lag. Dvs. 2 rekker og keeper.  Simen gjorde sakene sine bra, og fikk føle på hvordan det er å spille mot større gutter. Han bidro med sterk innsats og pågangsmot, og vi ønsker at han også vil bli med ved senere anledninger.
Det er tydelig at det gror godt i GIF Fighters, og Simen er en som representerer dette. Første periode åpnet med tidlig scoring av Martin med pass av Eivind. Det tok bare 15 sek. før GIFs første scoring satt i nota bak Ull./Kisas keeper. Deretter følger lagene hverandre, og Ull./Kisa gjør bra motstand. Mot slutten av perioden blir Martin utvist for gjentatte slag, hvoretter Ull./Kisa utligner. Perioden ender 1-1.

Andre periode begynner slik første avsluttes, men GIF jobber seg mer og mer inn i føringen. Endel bra avslutninger kommer begge veier, men finner ikke nettmaskene. Tor’ærn er jo en solid burvokter, og med god hjelp av de foran, får Ull./Kisa ikke hull på ham. André setter 2-1 ledelse etter 10.32 av andre med pass fra Magnus, og det står seg perioden ut.

GIF har fått mer overtak nå og spiller ball, og da er de ikke lette å stoppe. Tredje periode er bare 1.32 gammel, hvor Bendiks passer Erlend fram til «lækker» scoring. Denne perioden spiller GIF «ball i hatt» med motstanderen, og de ser ut som om de storkoser seg. Ull./Kisa derimot reduserer til 2-3, litt mot spillets gang. Men GIFerne fortsetter å spille bra, og André netter sin andre for dagen etter 8.20 i tredje med pass fra Magnus også denne gang. Derifra og ut kampen spiller GIF innebandy slik vi bare elsker å se på. Kombinasjoner, hurtighet, besluttsomhet og evner gjør at de tar 5-2 ledelse ved Eivind etter pass Bendiks. tid : 9.34. GIF utøker etterhvert sin ledelse til 6-2 ved Fredrik, og deretter spiker’n i kassa ved Eivind. 7-2 !! Coach Eivind Hoem er veldig fornøyd med gutta i dag, og de viser tidvis meget bra innebandy. Han berømmer hvordan spillet tar seg opp, men kunne kanskje ønske det seg tidligere i kampen. Det viser seg at når man spiller som «et lag», kommer resultatene etter hard jobbing for hverandre. Slik er lagspill. Vi gratulerer G14-2 med sin tredje strake seier i 1. div., og tror at seiersrekken blir laaaaaang hvis de fortsetter å spille for hverandre og som ett lag. Grattis Gutta !!!