G98 snudde kampen og vant!

By/mil tapte kun 5-2 mot Nor 92 for noen uker siden så vi visste at de ikke ble noen enkel oppgave.
Vi begynner bra og styrer spillet. Ruller ball og flere fine kombinasjoner. Spilt 3.32 og Tobias får pass fra Jonas og drar av gårde et flott skudd fra skrått hold som keeper ikke tar, 0-1 og en fin start. Deretter så gjør vi det aller meste riktig men får veldig lite «betalt» i form av uttelling.
Vi vinner skuddstatistikken 8-2 men leder kun 1-0 (eller rettere sagt 0-1)
1.rekka har 7-0 i skudd/ skudd mot, mens 2.rekka «taper» 1-2.

Periode 2
Vi tror at dette vil «ordne» seg og starter ny periode på samme måte som den forrige. Ruller ballen, tar med backene, finner rom og tør å prøve en touch og direkte skudd. Men marginene og den siste «touchen» uteblir. Etter en merkelig avblåsning når vi scorer 0-2 er det istedet BY/MIL som utligner til 1-1 på et frislag. En av våre utfordringer er frislag for og i mot. Her er vi ikke gode nok. Istedet for å heve fokus etter scoring så senker vi «guarden» og står på hælene i det dommeren blåser. Resultatet et at BY/MIL vinner dropp, passer, skyter og vips leder 2-1………… 5 sekunder etter utligningen……
Vi skjerper oss og utligner til 2-2 snaue 2 minutter senere (viktig at vi snudde det her…). Jonas scorer etter pass fra Tobias.
Spillet fortsetter med at vi ruller ball, avslutter, keeper redder eller de bryter og kontrer på oss. 5 sekunder før pause har vi allerede tatt «pause» og lar de få avslutte med en mann i slottet. 3-2 til Bymil…….
Skudd: 7-4 til oss men vi taper perioden 1-3………..ikkje braaaaaaaaaaaa
1.rekka har 6-1 i skudd mens 2.rekka «taper» igjen, nå med 1-3

Periode 3
En bitteliten «tordentale» i pausen……..må innrømmes ble gjort……….. Her måtte enkelte spillere vekkes til live igjen…..
De første minuttene styrer vi 100% og spiller hjemmelaget nærmest trill rundt…..det er nesten utrolig at vi ligger under 3-2. Heldigvis så bikker marginene over til det normale etter 5 min. Da setter Magnus opp et kjemperaid fra backposisjon og legger ut til Jonas som klikker inn utligningen 3-3.  Underkant av 2 minutt senere er det Sander som drar av 2 spillere og serverer Jonas perfekt og 3-4! Så kommer BYMIL til en kjempesjanse, skuddet treffer Filip går over han, får en merkelig backspinn, lander akkurat på målstreken før Filip får «berget» den…. Heldigvis står dommeren perfekt plassert og er ikke i tvil om at ballen ikke er over linja. 2 minutter etter dette er det reprise i Skøyenhallen. Magnus parkerer Bymil spillerne og raider fra «coast to coast» og leverer til Jonas. SCHMACK og 3-5. Bymil er rystet og slitne og klarer ikke å komme på flere kontringer. Istedet så kroner dagens BB, Magnus «forvandligen» vår med nok et kjemperaid, men denne gangen setter han likegjerne ballen i lengste krysset selv. En KLASSESCORING og 3-6.
En meget god 3.periode og 2 viktige poeng er berget!
Perioderesultat 0-4
Skudd: 9-3 til oss (1.rekka 8-2/ 2.rekka 1-1)

BY/MIL vs GIF Fighters:  3-6  (0-1/3-1/0-4)
Totalt skudd: Vi vinner overlegent med 24-9…. (1.rekka har fantastiske 21-3 mens 2.rekka ikke leverer like bra….taper 3-6)