G15-2 i aksjon mot Bygdø/Monolitten

Lihallen 12.11.2011
Denne lørdagen mønstret vi et lag med to rekker, bestående av Markus (96) i mål, to utespillere fra 96, og resten 97. Motstanderne våre stiller også med 3 stk 96 og resten fra 97.

Vi åpnet kampen litt usikkert og, i følge dommerne, med for tett «press» på motspillerne. Allerede etter 1:51 pådrar vi oss en to-minutter for dytt i ryggen, og i det påfølgende overtallet får B/MIL ballen i nettet bak Markus.
Dette liker vi lite, og spesielt Magnus tar stort ansvar fra sin centerpossisjon. I løpet av 7 minutter setter han tre kasser, assistert av Martin (2) og Eivind.
Kort tid etter vil andrerekka være med på leken, og Even gir Fighters ledelsen 4-1, etter pass fra Adrian.
Etter knappe 13 minutter får B/MIL sin første utvisning, men vi klarer ikke å utnytte overtallsspillet.
Pause på 4-1, etter en omgang som egentlig er jevnere enn stillingen skulle tyde på.
Dommerne gir i pausen beskjed til begge lag om at det må bli slutt på armbruk i form av dytt i ryggen, ellers vil det vanke flere utvisninger.

Andre periode starter jevnt, men etter 3:22 får vi en utvisning for gjentatte forseelser. Denne gang er vi mer oppmerksomme i undertallet, og rir av de to minuttene uten baklengs.
Etter 8:35 får B/MIL en kontringsmulighet som de setter i mål, noe mot spillets gang. Men, vi fortsetter vårt spill, og etter 13 minutter putter Mikkel sin første for dagen. Litt senere setter Martin ballen pent i lengste kryss fra kort hold, og vi går til pause med ledelsen 6-2.

Det er ikke mye treneren behøver å si i pausen, «Bare fortsett med dette spilllet, men vi setter oss et mål om å få tosifret, så nå setter dere 4 mål i denne perioden, slik som i første».
Litt ut i tredje periode pådrar motstanderne seg to utvisninger i løpet av kort tid, og i den andre av disse setter Raymond inn et pent skudd fra distanse. Bare minuttet etter får de en ny tominutter, og Raymond gjentar bedriften fra forrige overtall. 8-2.
2 minutter før slutt setter Mikkel Dagens Mål, en suser av et slagskudd fra distanse som dundrer inn i det lengste krysset, bak en sjanseløs keeper. Bygdø/Monolitten får et trøstemål ett minutt før slutt, før Mikkel sørger for at treneren får ønsket oppfylt, og 10-3 bare tre sekunder før slutt!

Alt i alt en godt gjennomført kamp, med mye bra pasningsspill, og gode prestasjoner foran mål.