Forza Fighters

G11 tar enda et skritt i riktig retning.

Gutta skulle ut i kamp i Skøyenhallen mot Lørenskog og Bygdø Monolitten. Vi møttes i garderoben før kamp og bestemte oss for hvordan vi skulle få til dette. Terje og Sverre maner til samspill. Filosofien er: Hvis samspillet fungerer vil vi vinne til slutt! Og for å få til godt samspill må vi også ha det gøy på banen. INGEN HENGEHUER, TAKK! Greit. Vi var enige.  

I dag hadde vi med oss 10 gutter, så rekkefordelingen ble:
Niklas – Simen/Sondre M. – Kimsander som løpere.
Erlend/Kevin var sentere.
Sondre/Aleksander/Sindre tok backrollene.
Og selvfølgelig Gard i mål.

GIF Fighters – Lørenskog
Kampen starter og det tar ikke veldig lang tid før Lørenskog tar ledelsen. ”Da er vi i gang!” hører vi fra tribunen. Vi skifter ut rekka og gutta gjør akkurat som vi sa før kampen. Rister det av seg og kjemper videre. Ikke no’ problem. Sånt skjer. Vel, vel.
Men bare noen få sekunder senere står det 0-2 på tavla. ”Vi går for tosifra, gutta!” Hører vi i det fjerne. Fortsatt klarer gutta å ignorere stillingen. Og setter i gang sitt eget spill. Og hvilket spill! Aldri før har dere imponert mer enn det dere klarte å prestere resten av denne kampen. Backene våre vant baller og kjapt og kontant ble de ballene sendt opp langs vantet mot løperne som satte fart opp langs siden. Noe av det som var mest imponerende i dag var Simen sin innsats på høyresiden. Han viste meget høy forståelse for spill uten ball. Når Niklas satte fart oppover venstresiden og dro på seg to eller tre motspillere, satte han i gang sitt løp på andresiden av banen umiddelbart og var alltid et alternativ for ballfører. Knallbra jobbet Simen! En til som skal ha litt ekstra skryt er Kevin som hadde smurt på seg et tykt lag med disiplin. Han gjorde akkurat det han hadde fått beskjed om. Som senter må du holde litt igjen og være tilgjengelig for pasning 45 grader ut foran mål. Og i dag klarte du det tilgangs. Kevin bøtta inn mål! Niklas ville ha en liten intern kamp med Kevin og satte i gang og prikke inn mål selv, men i dag var Kevin kvassest! Alt i alt var dette en meget god kamp av samtlige.

Før BMIL kampen ble vi enige om å fortsette akkurat som i forrige kamp.  Glemme resultater og kverne på. Men det var lettere sagt enn gjort.

GIF Fighters – B/MIL
Vi gikk ut med litt vel mye selvtillit i motsetning til hva vi ble enige om. Men, men. Vi tok ledelsen og holdt den ganske lenge, men det glapp i forsvaret gang på gang. Så før eller siden måtte forspranget glippe. Begge lag klarte å sette et mål til i løpet av kampen. BMIL gålla på frislag fra ”midtbanen”. En lompe av et skudd som hoppet litt bortover og forbi en mur som valgte og flytte seg rett før skuddet ble avfyrt. Mange køller fra borte og hjemmelag feide rundt ballen uten å treffe den og så rullet den forbi Gard tilslutt og dermed ble resultatet 2-2. Helt greit resultat. Hadde dommerne sett fordelen vi fikk da Niklas klarte å parkere BMIL og satte ballen i kassa ville vi ha vunnet 3-2. Men fløyta blåste frislag til GIF rett før ”målet” så sånn ble det ikke. Vi klarte ikke å holde samme trykket på motstanderne som i forrige kamp. Men alt i alt var dette også en meget god kamp hvor vi burde ha vunnet.
Jeg tør ikke ramse opp hvem som satte målene, men disse kampene gjorde vi bra fordi vi spilte kollektivt. Mye bra pasningspill og trøkk på mål.
Vi hadde et ganske ungt dommerpar i begge kampene og de klarte seg meget bra. Godt jobbet.

← Giffere på Regionsamling/Talentsamling   |   G14-Elite vant borte mot Holmlia. →