G14-Elite vant borte mot Holmlia.

GIF Fighters har alltid hatt et lite problem i bortekampene mot Holmlia’s bastante forsvar, og fikk det litt kjervt i dag også. Laget som iherdig trener på spill med point, fikk det ikke helt til å gli i dag, men de er på god vei.
Holmlia får vel ikke lånt ballen noe særlig i første periode og GIF rullet og rullet rundt på Holmlia’s banehalvdel. De kommer til en del bra avslutninger uten å få ballen i kassa, men fortsetter gang på gang. GIF’s første scoring kommer etter 06.28, da Audun gir til Joakim som setter fart og forserer fram i slottet og setter et nyyydelig håndleddskudd nede i Holmlia’s keepers venstre stolpe. GIF fortsetter å rulle, men nå begynner bevegligheten å stoppe opp. Det blir dragninger i stedet for pass og da taper man ballen ofte. Mot slutten av perioden sitter spillet igjen. Mikkel jobber hardt i vantet, vinner ball og sender den resolutt over til Kristoffer som setter den hardt i nettaket. Perioden vinnes med 2-0 til GIF og gutta har stålkontroll denne perioden, men setter ikke nok skudd og sjanser.

Andre periode begynner som første og GIF ruller ball. Men bevegligheten gjør at passningene får en dårligere kvalitet og mange blir stående i passningsskygge. Tommy kaster til Magnus som er på Holmlia’s banehalvdel hvor han får kontroll vender opp og setter’n over skuldra til Holmlia’s keepers høyre hjørne. Berre LÆKKERT !!! Tid : 18.07. Nå tror vi at gutta er på gang men det skulle være feil. Man fortsetter med lav beveglighet og spillet går i stå. Mange skudd på Holmlia’s mål fra distanse, men ingen fra GIF er på returen. GIF får en PP sjanse etter 25.14 da en Holmlia spiller blir utvist for ulovlig dytt. GIF klarer ikke å utnytte PP sjansen, men leder 3-0 etter 2 perioder.

Holmlia begynner tredje periode med å stresse GIF mere og det gjør de ganske bra. GIF blir atfor stasjonære i sitt angrepspill og avslutningene sitter ikke helt som vi er vant med. GIF får en ny PP sjanse da Holmlia får utvisning for usportslig opptreden og den tar GIF vare på da Kristoffer finner Mikkel og dermed er vi foran med 4 mål. Coach Hoem tar da timeout, men det er Holmlia som setter sitt eneste mål for dagen etter 18 sekunder. Det var vel kanskje ikke det som var meningen med Time out’en. Holmlia tar så sin timeout etter 42.49 og tar også ut keeper’n sin og spiller 6 mot 5 for å redusere ytterligere. GIF stresses nå men klarer å vinne ballen tilbake. Desverre klarer vi ikke å utnytte muligheten. Holmlia får så sin tredje sin tredje utvisning helt på tampen av kampen. Årsak: usportslig opptreden. De siste 18 sek. av kampen skjer det ingen ting og GIF vinner fortjent 4-1.
Selv om litt går på tverke, vil denne gjengen spille innebandy slik det skal gjøres. De må bare jobbe videre med spilldelen sin og ta tak i detaljer som kan styrke dem bedre. Noe stort er på gang og det er ikke alltid at det utløses med en gang.
Så fortsett å rull og tren bra, dere vil få igjen for dette i fremtiden. STÅ PÅ !! Og gratulerer med seier’n !

Mikkel 1/1
Kristoffer 1/1
Joakim 1/0
Magnus 1/0
Tommy 0/1
Audun 0/1

← G11 tar enda et skritt i riktig retning.   |   G14-2 med årets andre seier ! →