Forza Fighters

G14-2 med årets andre seier !

Lørdag gjestet Gjerdrum oss i Lihallen, og det ble en fin kamp med masse godt spill og gode kombinasjoner. Hospiteringsrekka fra 98 med Jørgen, Daniel, Sander, Tobias og Jonas, gjorde vei i vellinga med Gjerdrum til tider og de produserte 5 av de 7 målene vi scoret denne kampen.  Jørgen og Daniel hadde ganske bra kontroll i forsvaret, og var også gledelig med oppover i angrep. Sander med god steam på centerplass i dag og nettet 3 ganger, Jonas og Tobias med hardt arbeid i angrep og forsvar og også mye oppfinsomhet, lurhet og standhaftighet i alt de foretok seg. Denne rekka terroriserte Gjerdrum til tider med sitt spill. Ganske imponerende når man vet at Gjerdrum stiller med 5 stk fra 96 med disp., men størrelsen til disse skremte ikke 98 rekka. Er du god nok, er du gammal nok ! GIF går tidlig i ledning ved Jonas med pass Daniel. Lekkert oppspill etter 01.29 i 1. periode. Minuttet etterpå blir Martin utvist for spill med hodet, og ikke nok med det , Christian også for avstand da Gjerdrum tok frislaget sitt. 3 mot 5 i 2 min. !! Men gutta jobber veldig bra og Tommy gjør et par avgjørende redninger slik at GIF rir stormen av. Sander øker til 2-0 ved pass av Tobias tid 07.05. Gjerdrum reduserer etter 10 sek. før Sander setter’n i kassa igjen og med pass av Tobias. Tid 09.30. 18 sek. senere reduserer Gjerdrum nok en gang. Så bølger spillet litt frem og tilbake, og Andrè får en strekk i ryggen slik at han er ute resten av kampen. Even spiller ballen til Christian som setter GIF’s 4. scoring og dermed leder GIF 4-2 etter første periode.

Det tar litt over ett min. av andre da Martin fyrer et skudd som går inn bak Gjerdrums keeper. Her var Fredrik bak pasningen. Jonas og Tobias finner hele tiden gode løsninger og Sander er hele tiden farlig. Jonas setter GIF’s sjette scoring med lekkert pass fra Tobias. Tobias har nå også begynt å jobbe mye mer hjemover i forsvar også, og dette er bra utført. Gjerdrum reduserer til 6-3 i slutten av andre periode, og setter også 6-4 tidlig i tredje periode.
Gutta begynner å bli slitne nå, men glimter til litt nå og da og det resulterer i 7-4 til GIF av Sander og pass ?? JADDA ! fra Tobias !! Kaptein Andreas jobbet hardt gjennom hele matchen og Even ligeså. Martin, André, Christian og Fredrik sto på etter beste evne og som også gjorde sitt til at GIF vant 7-4 fortjent. Grattis gutta med årets andre seier !!

Sander 3/0
Jonas 2/1
Tobias 0/3
Christian1/0
Martin 1/0
Fredrik 0/1
Even 0/1
Daniel 0/1

← G14-Elite vant borte mot Holmlia.   |   Overlegen seier for G17-3 mot Gjerdrum. Eller ikke? →