Forza Fighters

G15-2 vant over Hasle Løren med «fullt lag og keeper», men tapte kampen !

GIF Fighters G15-2 gjestet Lørenhallen på lørdag, og fikk seg en leksjon om hvordan vi i Fighters IKKE vil ha våre lagledere.
Dessverre rakk ikke keeperen vår fram til kampstart, og derfor spurte vi dommerne om å utsette kampen med 10 min. for å kunne stille med keeper i mål.
Dette var greit for dommerne, siden det var god tidsmargin til neste kamp i hallen. Men Hasle/Lørens lagleder var derimot ikke i det sportslige hjørnet og ville at GIF skulle starte kampen uten utsettelse, og med 6 utespillere. Fair Play syntes å være et fremmedord for Hasle/Løren 🙁  WalkOver ble også nevnt, og vi i GIF skjønner nå i ettertid hvorfor ! Ikke hadde vi maske slik at en utespiller kunne stille i mål, men dommerne var hjelpsomme og klarte å låne en maske fra H/L slik at kampen kunne starte. Børni stilte sporty opp med maske ved 1. periode begynnelse, men vi valgte å spille med 6 utespillere. Dette var uvant for oss, og H/L satte 5 kasser på oss i løpet av ca. 9 min.  Så kom keeperen vår og vi tok timeout for å få’n i buret.  Børni ble benket resten av kampen, siden det ikke er lov til å la startende keeper spille som utespiller etterpå.
Resten av kampen reduserte GIF 2 ganger, men det holdt altså ikke til å vinne kampen. Men vi «vant» den tiden vi fikk spille med fullt lag og keeper. I tillegg var H/L-keeperen meget dyktig – all ære til ham og resten av H/L laget som vant 5-2. Men, seieren har vel kanskje en bitter smak, og vi gir ingen heder og ære til H/L’s lagledere som viste seg usportslige og lite innstilte på fair play. Vi i GIF jobber hardt med holdning og fair play i alle ledd, fordi ATTITUDE IS EVERYTHING !
Takk til dere som spilte denne kampen, og selv om dere lå under med 5 mål tidlig, så ga dere ALDRI opp.  BRA !

← Overlegen seier for G17-3 mot Gjerdrum. Eller ikke?   |   Det gror godt i Fighters, 2004-gutta på turnering →