Forza Fighters

Stang ut mot Sveiva for G14

Søndag gjestet GIF Fighters G14 Sveiva i Rommenhallen, og etter tre perioder måtte de vende hjemover til Nittedal uten poeng og med tap 4-3. Som alltid er det stor prestisje å vinne nabooppgjøret her i nord, og det ble en kamp hvor lagene fulgte hverandre tett i målprotokollen.   Sveiva presset høyt gjennom hele kampen, og dette var stadig et uromoment som kanskje forplantet seg oppover til avslutninger mot Sveiva’s mål. Skudd og avslutninger satt ikke som vanlig, og selv om GIF spilte godt med et lite overtak, ville det seg ikke helt denne dagen. Mye bom på mål, samt ett par i tverrligger og en eller to i stanga, men ballen ville seg ikke i mål. Spillemessig er GIF hakket foran Sveiva denne dagen, men det er målene som til slutt avgjør hvem som vinner. God gjennomført kamp, men skal man vinne slike kamper må man sette sjansene sine, og det gjorde ikke GIF i dag.

Kris. S. 1/0
Olav 1/0
Magnus 1/0
Eivind 0/1

← G15-2 med utklassingssifre….   |   Endelig serieåpning for G15 Elite →