Forza Fighters

G17 Elite serieåpnet med seier

Holmlia vs GIF Fighters: 4-14 (1-5/1-7/2-2)
Da er serien i gang. Vi møtte et Holmlialag som jeg vil anta er seriens (desidert) dårligste lag. Når jeg ser over kampskjemaet etter kampen så ser jeg at de faktisk har hatt med seg 10 stk 97 spillere……..
Ja, det er faktisk nesten så jeg ikke tør å si/ skrive det…….. Trodde ikke det var så «ille»……Denne kampen var så lite imponerende av oss, tross siffrene som på papiret ser greie ut. Men dette er ikke noe vi skal hoppe rundt og skryte av…..

1.periode: Vi kommer fantastisk i gang. Scoring etter 15 sekunder…….og frem til det 9 minuttet så ruller vi ballen raskt og effektivt og leder 1-4….(selv med et totalt unødvendig baklengsmål) deretter så blir det mye solo og lite lagspill. Perioden ender 1-5. Vi ruller rundt på 3 rekker

2.periode: Veldig mye av det samme som første periode. Kjapp scoring, og etter 10 min leder vi 1-10. Så skjer mye av det samme. Det stokker seg og «låser» seg. Vi scorer på straffe ved Kris, Simen redder en straffe ……Perioden ender 1-7 og det står 2-12 fortsatt med 3 rekker

3.periode: Jeg trodde vi hadde vår beste periode igjen og velger derfor å gå ned på 2 rekker de første 10 minuttene for ytterligere trøkk. Noe som skulle vise seg og overhodet ikke å stemme….
Med unntak av Fabians 2 scoringer i samme bytte, tidlig i perioden så er det HELSVART!!!!!!!!!!!!!!
Holmlia scorer først på en ny straffe (dommer Carl Otto liker straffer) før de avslutter kampen med en billig billig redusering til.
Resultat 4-14 men siste perioden ender 2-2……………….Hva skal man si…? Hmmmm….
Skudd: 7-52

Oppsummert:
Ville mye, klarte lite. Ekstremt mye skudd utenfor mål og på keeper.
Terningkast 2.
Gullballer: Ingen

Poeng:
Bredli: 4+0
Fabian: 3+0
Kris: 2+1
Jonas V: 2+1
Ben: 1+1
Jonas F: 1+0
Lars: 1+0
Vetle: 0+2
Trym: 0+2
Sindre: 0+1
Martin: 0+1
Stovner: 0+1

← G13 spilte mot «seg selv»   |   GIF Fighters supportersang →