Forza Fighters

Seier for G14 i Elite og 1.div.

Lørdag var begge G 14 lagene i aksjon, og begge to tok en solid borteseier i både Elite og 1.div. G14-Elite møtte Fet borte og her ble det 2-8 seier , mens G14-2 slo Drøbak Frogn 1-8 i sin bortekamp.  
Det ble tidlig opp for G14-Elitelaget lørdag morgen, og det preget nok kampen i Fethallen med kampstart kl.10.00.
Det ble aldri noen spennende kamp da Gif var i føringen hele tiden, og de vinner sikkert på en ellers dårlig dag. Fet får vel aldri låne ballen noe særlig, og de må da satse på ballvinning med påfølgende kontring. Gifferne virker ikke akkurat på hugget i dag, og det blir mer og mer føringer av ball og solospill etterhvert utover i kampen. De har en god periode i 2. omgang, hvor de setter 4 fine mål etter godt lagspill. Joakim går fra egen banehalvdel og forserer fremover i godt driv med fin mulighet til å avslutte selv, men spiller til Anders i stedet hvoretter han setter den i nettaket utagbart for Fet’s keeper. Dette er spill med stor skikkelighet, og Joakim viser storspill i sin posisjon som back med solid innsats gang etter gang og med stor spilleforståelse. Han har blitt en bauta i laget, og var denne lørdagen lagets absolutt beste spiller. Adrian viser også stor fremgang, noe som er gledelig å se. Mange spillere har nok mye mer å gå på, og det spørs om forberedelsene til kampen lørdag var optimal.
Gif G14-2 møtte Drøbak Frogn borte kl.14.00 i Frogn Arena, og med hospitering fra G13 Jonas,Kiristoffer,Tobias,Kristoffer,Daniel og Sander som hadde spilt kamp i Lihallen tidligere på dagen. Det ble en meget god forsterkning av laget, og Coach Hoem var meget godt fornøyd med innsatsen og kompetansen fra disse gutta. Kampen ble dessverre preget alt for mye av dommerne, men det gikk begge veier. Skulle gjerne sett mer av spill av ball, da det til tider ble veldig preget av føringer og av soloprestasjoner. Ser at Tobias og Jonas har et godt spill seg imellom, og dette vil vi gjerne se mer av i hele laget. Andreas er som alltid god å ha på banen med sin spilleforståelse og kløkt på backplassen, og vi håper han tar tak i det siste som trenges for å elevere. Fine mål ble scoret, men vi savner mere spill med ball og at passninger og mottak blir bedre. Even viser stor fremgang og det er godt å se Erlend og Magnus Ø. tilbake i innebandy. Mere trening, og dette kommer til å bli moro for hele laget. Kristoffer setter 4 kasser og gjør en god kamp.

Gratulerer med solide seiere for begge lag !!

Fet – GIF Fighters : 2-8 (0-2) (1-4) (1-2)

Adrian : 2/2
Anders : 2/0
Olav : 2/0
Mikkel : 1/1
Raymond : 1/0
Martin : 0/1
Joakim : 0/1
Bendiks : 0/1

Drøbak Frogn – GIF Fighters 2 : 1-8

Kris. B.L. : 4/0
Even : 1/3
Magnus Ø.: 2/0
Christian : 1/0
Tommy : 0/1
Daniel : 0/1

← Klubboppgjør i G17   |   Brutalt møte med G17-verdenen for G96 →