Forza Fighters

Brutalt møte med G17-verdenen for G96

Vi har meldt opp våre gutter i G17serien i år, rett og slett for å få brynt oss mot større, tøffere, sterkere og raskere spillere. Vi har ikke satt noen målsetting knyttet til resultater med dette, men er opptatt av å yte god motsatnd hver eneste gang. Til denne kampen hadde vi forfall fra to sentrale spillere, og vi hadde valgt å ta med hele 96gjengen + 3 stk 97spillere som sporty nok tok utfordringen. At kampene nå varer 3 x 20 minutter, gjør utfordringen bare enda større!

GIF Fighters G17-3 – Asker
4-10 (1-3, 3-2 og 0-5)
Avslutninger mot mål: 36 – 59 (13-19, 15-12 og 8-28)

Vi kom under 0-1 etter en kontring skapt av en feilpasning offensivt hos oss. 0-2 kom på et lurt skudd fra deres høyre side. Så gjør Frantzen alt selv: Tar med seg ballen fra eget forsvar, forserer, ingen Askerspillere presser han – og dermed plasserer han ballen rolig oppe i krysset. Dessverre glipper vi grovt i eget forsvar like etterpå, og det står 1-3 til pause.

Vi gjør noen oppstramminger i pausen, og får betalt for dette. Vi er best i store deler av midtperioden, og 2-3 kommer etter et lekkert angrep. Olav bryter, fører ballen opp langs høyre side, vi venter skudd men istedet kommer et drømmepass til Daniel som venter ut keeper og plasserer ballen presist i buret. Så kommer 2-4 etter et nytt dårlig press mot ballfører, før Asker får øke til 2-5 mens vi er i overtall. Like etter, i løpet av 20 sekunder får vi 3-5 og 4-5 på to lekre soloprestasjoner av Limo og Olav. Asker får en ny 2minutter, uten at vi skaper all verden.

Vi gjør noen omdisponeringer før siste periode, og går ut i 100 for å utligne. Etter et massivt kjør det første minuttet, kontret Asker inn 4-6. Bare 3 minutter senere står det 4-9…. Utover i perioden blir vi kjørt hardt bakover, og 4-10 kommer etter en trippelsjanse.

Spillerbørs:
Bendik; 5. Spiller lenge til en 6`er, men det røyner på etterhvert og vi bytter derfor også målvakt på 4-9 for at Markus også skal få smake på G17-livet.
Limo; 4+. Kjemper godt, setter et vakkeret mål, men klarer ikke å holde toppnivå gjennom 3*20
Victor: 5+. Noen små feil defensivt, men rydder opp i kjent stil. Ikke like delaktiv offensivt som vi kjenner han, men det kan vi heller ikke forvente på G17.
Edvin: 5-. Møter tøffe og sterke forsvarere, som gjør jobben vanskeligere enn han er vant til. Skaper likvel mye, men skuddene blir «så-som-så» utover i sisteperioden.
Henrik: 4. Jobber iherdig, men skaper ikke de store sjansene og kommer ikke til de største avslutningene.
Jørgen L.: 5. Noen uvante pasningsfeil innledningsvis, men spiller seg opp til kjent standard. Ikke like deltakende offensivt som vi kjenner til, og skaper ikke like mye i PP som vi er vant til.
Frantzen: 5+. Krigeren! Får betalt for iherdig trening gjennom lang tid, og står kampen godt. Blir lurt fra kjøkkenet på 4-7, men setter et lekkert 1-2 mål!
Daniel: 4-. En lett Daniel blir veldig lett mot store forsvarere. Jobber det han orker, men får svi for dårlig grunntrening. Setter et fint mål.
Mathias: 4. Jobber mye, men blir «lett» i duellene. Kommer til en del skudd, men uten helt å true en dyktig Asker-keeper.
Bjørn Erik: 2. Den som sleit mest på dette nivået, og leverer svakere enn forventet etter en god periode på trening og i kamper de siste ukene.
Martin: 3-. Blir også liten og lett på dette nivået. Gjør gode bevegelser, men kommer til få avslutninger og skaper ikke mye rom.
Eivind (97): 4. Når du spiller mot spillere som er 3 år eldre og 20 kg større, blir jobben tøff! Men Eivind prøvde masse fra sin løper-rolle, og spiller også til mer enn godkjent som back i sisteperioden. Får garantert prøve seg mer på G17nivå!
«Kåre»: 4. Sleit med posisjonering og presset i begynnelsen, men får justert utover i kampen. Det liker trenerbenken!!
Markus: 4. Spiller det siste kvarteret, og slipper inn bare 1 mål. Litt usikker i noen inngripener og utkast, men absolutt godkjent fra en så fersk keeper.
Martin K. (97): Starter også litt nølende, men spiller seg stort opp utover i kampen. Med litt mere erfaring på dette nivået, kommer han mer med offensivt også. En spiller vi gjerne ser mer på G17!
Olav (97): 5+ og BB! Ikke er han stor. Ikke er han spesielt sterk heller. ikke har han særlig «respekt» for mye eldre og større spillere heller!! Men en finslepen tekniker med stor tro på egne ferdigheter! Løper mye, skaper mye og setter store krav til seg selv. Løser også det vanskelige defensive arbeidet i 3. rekka bedre og bedre utover i matchen. Setter en lekker goal, og skaper Daniels mål på egen hånd. Absolutt en spiller vi vil se mer av på G17!


← Seier for G14 i Elite og 1.div.   |   Seier til GIF Fighters i G14 Elite. →