Forza Fighters

Gull og sølv til GIF Fighters i Plankecup !

Sist helg ble årets Plankecup spilt i Fredrikstad, og i gutteklassen dominerte GIF Fighters med å få begge sine to lag i klassen til finale. Suveren vinner av Plankecup ble GIF Fighters 1 (96) som slo GIF Fighters 2 (97) med solide 9-0, og de gikk gjennom cupen med fantastiske 59-3 i målforskjell og var i en klasse for seg selv.
I gruppespillet ble Greåker nedsablet med 11-1, deretter Halden med 9-1 og til slutt Bygdøy Mon. 2 med 13-1.
Suveren vinner av sin pulje og kvartfinalen var soleklar. GIF Fighters 1 (96) har en meget god spillerstall og dette vises til gangs gjennom hele cupen.

GIF Fighters 2 (97) åpnet med å tape for Sarpsborg Blå med 2-6 på fredagskvelden i en kamp hvor de absolutt var med, men marginene var ikke tilstede og Sarpsborg var effektive. Lørdag var det andre takter og Gjerdrum ble klart slått med 14-0 og Bækkelaget 1 med 13-1. I kvartfinalen søndag ventet Fredrikstad som var vinner av sin pulje, og det ble en meget krevende og spennende kamp mot ganske så store karer.
GIF Fighters 1 (96) møtte Greåker i sin kvartfinale, og med solid seier i puljespillet fra tidligere, hadde Greåker ingen sjans og gutta vant med hele 9-0. I semi’n ventet så Hasle Løren (Hasle Fighters, dette fordi 4 spillere fra GIF Fighters spillere deltok på dette sammensatte laget i denne cupen) og det ble igjen solide 8-0. Gutta bare cruiser videre i sin seiersrekke, og har ikke sluppet inn mål i hverken kvart eller semifinale. Ganske imponerende !

GIF Fighters 2 (97) fikk det ganske tøft mot Fredrikstad i sin kvartfinale, og mot ganske så store og kraftige spillere.
Gutta klarer å «fighte» alt de kan, og spilte innebandy som til tider var meget underholdende. Fredrikstad klarer å utligne til 4-4 rett før slutt, og dermed var det klart for straffeslag. Her gikk GIF Fighters 2 (97) seirende ut med å sette alle sine tre tildelte straffer mens Fredrikstad kun satte to. I semien ventet nå Sarpsborg Blå hvor de tapte i puljespillet. Nok en krevende kamp for gutta, og det så litt farlig ut etter at Sarpsborg leder 1-0 etter første periode. Andre periode derimot, kommer laget tilbake og kjemper det de kan, og dette resulterer at de går seirende ut av semi’n med 4-2 over Sarpsborg. Imponerende å se at GIF Fighters 2 (97) klarer å kjempe seg helt til finale, men det har kostet mye så det var ikke mye futt igjen i beina, og mentalt var de utslitte.
Finalen ble et rent oppgjør mellom GIF lagene, men det var aldri tvil om hvor seieren ville ende.
Så vi gratulerer GIF Fighters 1 (96) med GULL og en utrolig bra gjennomført cup, og hvor ingen lag var i nærheten av dem.  Severin Suveren !!
Gratulerer også GIF Fighters 2 (97) med SØLV og også en utrolig bra gjennomført cup, hvor de klarte å komme helt til finalen.

VI GRATULERER !!!

← LIVE STREAMING   |   Kampprogram til Herrer Elite kamper →