Forza Fighters

G13-2, sikret divisjonsmesterskapet med klubbrekord !

Vi dro til Bjølsenhallen lørdag for å møte Sagene til dyst i G 13 – 2. div. , og jeg må si at gutta fra Nittedal overbeviste i sin siste match for sesongen. Sagene ble nedsabla hele 44-0 , og etter vitende er det klubbrekord når det gjelder størst seiersmargin. Dermed står denne unge gjengen på toppen av tabellen, og som divisjonsmester. Kampreferatet er vel strengt tatt unødvendig, da det kun var spill mot ett mål. Så keeperen Even (98) som stod dagens match, fikk ikke mye å gjøre, men han kan i alle fall smykke seg med å ha vært med på en klubbrekord. For øvrig bestod laget av
Audun,Mikkel,Kristoffer (98),Sander (98), Joakim,Olav,Bendiks jr.,Jonas (98),Fredrik og Raymond.
Gratulerer med divisjonsmesterskapet og en fantastisk klubbrekord.

Poeng :
Olav 10/9
Mikkel 7/5
Bendiks jr. 4/7
Sander 6/2
Audun 4/2
Kris. B. L. 3/2
Raymond 4/0
Jonas 2/2
Fredrik 1/3
Joakim 2/1

Ett selvmål

← 97 Gutta med Gull og Sølv i Horten   |   Ketil fikk gullklokka… →