Forza Fighters

Seier også i siste match G13 – 1. div.

Selv om seriemestertittelen var vel i havn, og med 9 spillere på fotballeir i Danmark, ville gutta også vinne den siste kampen i årets serie mot Ull./Kisa på Jessheim.Vi stilte med Tommy i mål, Joakim,Andrè,Martin,Mikkel,Adrian,Even,Raymond,Kris.S.,Jørgen,Christian og Markus til dyst i Jessheimhallen, og det ble en utrolig spennende match. Selv om Ull./Kisa var i foran i målprotokollen helt til det stod 4.10 min. igjen av kampen, kjempet gutta det de orket. Mot slutten viser gutta fra Nittedal hva de er laget av, og scorer de avgjørende to mål slik at Gifferne vinner 3-4 og vinner også sin siste match i serien. Man of the match blir Mikkel, som med solid spill setter alle de fire målene for GIF. Tommy og Joakim gjør også en meget bra kamp, og resten av laget berømmes også for sin tæl og innsats. Dette var den siste kampen for Coachene Schumann og Løvholm, og jeg tror det var noen trenere som var ekstra stolte av gutta sine etter matchen. Ulidelig spennende var kommentaren fra Schumann, og Løvholm kunne bare nikke med et stort smil i tredagersskjegget, at dette var en magisk avslutning for trenerne.
Med seier også i sin siste kamp, kan coachene lene seg godt tilbake og mimre om sine år med denne 97 gjengen.
Det var vel en «liten» tåre som satte seg i øyekroken, når de pakket sammen etter siste kamp med gutta sine.
Så STOR TAKK til DERE Coach Schumann og Coach Løvholm, for mange fine og begivenhetsrike år. Dere har vært med gutta på trening,kamper og turneringer, Dere har gjort en innsats vi på tribunen har satt ekstremt stor pris på, og det samme sier nok også gutta. Så når en lang sommer er over, og «pensjonisttilværelsen» er prøvd, håper vi fortsatt at DERE ikke glemmer oss i 97 gjengen. Det er alltids noe dere kan gjøre !!

← NM sluttspill G-15   |   GIF Fighters 97-2 med solid seier. →