Forza Fighters

G97-gutta snublet i Tigers Cup

Med to lag i årets Tigers cup, skulle man prøve å gjenskape fjorårets suksess i småguttklassen, da det ble en ren finale mellom to GIF lag (96 og 97).
GIF Fighters 2 havnet i gruppe med Sveiva, Gjøvik IBK, Øreåsen og Nor 92 og hvor de klarte å komme seg til kvartfinale etter seier 5-1 over Nor 92, 0-2 mot Sveiva , 6-1 over Gjøvik og 2-2 mot Øreåsen.

GIF Fighters 1 havnet i gruppe med Fet IBK , Herrestad AIF , Sarpsborg Blå og Bærums Verk. Her ble det seier 4-0 over Fet IBK , 1-2 mot Herrestad AIF , 7-1 over Sarpsborg blå og 5-4 over Bærums Verk.

Dermed ble begge lag nummer to i sine respektive grupper og skulle da møte henholdsvis Sveiva og Herrestad AIF som vant hver sin gruppe, i kvartfinalen.

GIF Fighters 1 møtte Sveiva i Solberghallen og vant så klart som 5-1 etter meget godt spill. Dette var noe av det beste vi hadde sett av dette laget i år, og det var aldri tvil om hvor seieren ville ende.

GIF Fighters 2 møtte da Herrestad AIF i Mjøndalshallen, og her ble det tydelig vanskeligere. GIF får tidlig 2 scoringer mot seg, og selv med kjempeinnsats resten av kampen, måtte de bite i det sure eplet med tap 0-3. De var på god vei inn i kampen i andre periode med godt spill, men får uheldig et mål i mot seg i stedet. Selv med Fjeldaas i storform og med redninger av mesterklasse, klarer vi ikke å reise kjerringa. Bra innsats av gutta som står opp mot Herrestad AIF som til slutt vinner turneringen.

GIF Fighters 1 møtte Sarpsborg Hvit i semifinalen, og her ble det mye stang ut. Sarpsborg kommer best i gang og scorer to mål tidlig i første perioden etter nervøst spill av GIF. Mange grove feil blir gjort og Sarpsborg kunne også ha gått opp i 3-0 men bommer heldigvis på åpen kasse. Sarpsborg ligger i box og satser på at vi gjør feil og kan dermed kontre. Dette klarer Sarpsborg meget godt, og GIF klarer aldri å gjøre mottrekk. Selv om vi klarer å redusere til 1-2 i første periode, blir det mye klabb og babb i andre periode. GIF spiller PP hele perioden, og mot et hardt arbeidende Sarpsborg lag klarer ikke gutta å sette ballen i nota. Sarpsborg ligger tett i forsvar og blokkerer alle skudd fra distanse.
Vi har noen sjanser foran Sarpsborgs mål, men det virker som om gutta har elektrisitet i kølla og dermed regelrett bommer på ballen. GIF finner aldri et mottrekk og dermed ender kampen med 1-2 tap og exit fra Tigers Cup. Cup er cup, og det skjer alltid noen overraskelser og uventede ting. I etterpåklokskap ser man hva som skulle ha vært gjort, men det får heller gå i læreboka og dra erfaring av dette. Men uansett, så gjør gutta fra begge lag godt ifra seg i Tigers Cup. Vi har deltatt tre ganger i denne cupen, og med finale og 2 semifinaler som resultat.

GIF Fighters G13-2 deltok for første gang, og klarte seg meget bra med kvartfinale mot laget som vant turneringen. Nå gjenstår innspurten i årets serier, hvor GIF Fighters 1 allerede er seriemester i 1. Div. , og hvor GIF Fighters 2 kan sikre seriemesterskapet i 2. div. hvis de vinner de to siste kampene.

← Nytt tidspunkt for Årsmøtet   |   Vi startet semifinalespillet med sterk borteseier →