Forza Fighters

GIF Fighters seriemester i G 13 – 1. div.

Søndag var det seriefinale i 1. div. G 13, og GIF Fighters gikk seirende ut av bortemøtet mot Sveiva i Rommenhallen. Det var ganske mange tilskuere på plass, og det satte en ekstra ramme rundt denne spennende seriefinalen. GIF ledet med et poeng før dagens kamp, og de visste at seriemesterskapet ville bli sikret hvis de vant dagens vanskelige match. GIF åpner 1. perioden meget friskt, og går rett i angrep. Dette kunne fort ha gjort uttelling, men dessverre ei. I stedet er det Sveiva som setter den første goalen etter 03.30. GIF henger ikke med hodet for det, og jobber seg mer og mer inn i kampenog utligning kommer etter 05.38 ved Magnus (uass.). Det blir vist godt spill fra begge lag, hvor de viser at nettopp disse to lagene hører til i Norgestoppen i denne årsklassen. Det er skikkelig stemning på tribunen, hvor det skifter mellom jubel og absolutt stillhet. Spenningen er å ta å føle på. GIF får frislag på Sveivas venstre side, og Olav klarer med et hardt pass gjennom slottet til Sveiva, finne Eivind som kontant setter´n i nota. HVORDAN FANT OLAV HULLET ? ? Herlig scoring, og GIF i ledelsen. Resten av perioden bølger frem og tilbake, og perioden ender med 1-2 ledelse til GIF. Andre periode er ikke gammel før Sveiva utligner til 2-2. Litt uheldig får´n si, men det er slikt som skjer en gang iblant. Etter insidensen blir GIF hengende litt bakpå, og man er vel inne i den svakeste perioden i kampen. Magnus får utvisning etter slag, og Sveiva utnytter dette i powerplay med å sette ledelse 3-2 da det bare står igjen 2. sek. av utvisningen. Selv nå henger ikke gutta med hodet, og de sliter og jobber seg inn i kampen igjen. Olav plukker opp en ball bak eget mål og drar seg forbi 2 Seiva spillere. Coach Schumann høres godt av oss på tribunen da han hyler ut : GÅ SJÆL !!! Olav setter fart mot Sveiva målet og med et lekkert håndleddskudd setter´n utligningen rett over hofta til Sveiva keeperen. GIF er på høyde igjen, og man ser det formelig lyser innsatsvilje ut av øya til samtlige spillere når pausesignalet lyder. Kampen lever så absolutt, og det er 2 gode keepere i hvert sitt bur som holder laget sitt inne. Tredje periode starter forrykende av begge lag, og det er nettopp her keeperne kommer i fokus. Det virker som begge har tenkt å stenge buret, og det klarer de jammen meg godt også. Mange gode skudd og avslutninger fra begge lag, men gode keepere hindrer ballen å gå inn bak dem. Olav vinner ballen foran egen kasse og drar seg mot høyre. Presist pass til Mikkel, som spurter oppover høyre side og med et kontant hardt pass tversover banen, finner Eivind. Eivind ekspederer passet med sitt fryktede slagskudd og denne «kula» har ikke Sveiva keeper´n sjans på. Ellevill jubel på banen og med hurrarop og trampeklapp av GIF fansen på tribunen. Det tar bare 32 sek. før GIF igjen finner nettmaskene bak Sveivas keeper. GIF vinner tekningen etter 4-3 ledelsen og biter seg inn på Sveivas banehalvdel. Olav finner Magnus på sin venstre side, hvoretter Magnus på one touch sender ballen til Mikkel på motsatt side, Mikkel fyrer på direkten og PANG I KASSA !!! Enda mere jubel !!! Det er fortsatt 9 min. igjen av kampen, så her kan mye skje ennå. Det blir skutt fra alle vinkler mot Tor´ærn fra Sveiva spilerne, og nå viser han hvor skapet skal stå ! Han parerer og redder og rydder opp i stor stil. Hva hadde vi vært uten den karen ? Klassespill av gutten og han holder laget sitt inne i en meget kritisk periode av kampen. Mot slutten av perioden tar Sveiva ut keeperen og spiller med 6 utespillere. Dette hjelper ikke så mye, og det er faktisk GIF som har de største sjansene til å score på tomt bur. Sluttsignalet lyder og GIF står igjen som den seirende lag. HERLIG GUTTA !!! Mange sto fram i dag, og det var underholdning for hele 20 kroningen og mere enn det. I dag står gutta opp for laget og det belønner seg. Kjempespill til tider, men det var at alle så absolutt var med på lasset i dag. Kollektivt og samspill/samhandling preget matchen, og derfor viser de hva de er laget av. GRATULERER MED SERIEGULL !! Dette fortjeer Dere !

1.periode
03.30 1-0 Sveiva
05.38 1-1 Magnus uass.
10.36 1-2 Eivind pass Olav

2.periode
16.45 2-2 Sveiva
20.23 Utv. Magnus (slag)
22.21 3-2 Sveiva
28.28 3-3 Olav uass.

3.periode
35.38 3-4 Eivind pass Mikkel
36.10 3-5 Mikkel pass Magnus

← Buss til første semifinale mot Slevik. Bussen kommer på bussholdeplassen utenfor Kiwi på Hagan Klokken 1045 og kjører klokken 1100 PRESIS!!   |   GIF Fighters G13-2 med solid borteseier. →