GIF Fighters G13-2 med solid borteseier.

Lørdag dro vi til Fetsund for å møte Fet til dyst i småguttklassens andre div., og det skulle vise seg at gutta fra Nittedal var på hugget denne dagen. Første periodens første nettkjenning kom etter et frislag, hvor Raymond dytter ballen til Andrè hvorav han fyrer på kassa, og inn susær´n ! ! Mål nummer 2 kommer av Raymond hvor Erlend er tilrettelegger. Bra kombinasjonsspill dem imellom, og begge har innsats og tæl gjennom hele kampen. Olav putter GIFs 3. mål i denne perioden, med et dragskudd fra nærmere midtbanen. Solid ledelse etter første periode, og det skulle bare bli bedre og bedre utover i kampen. Andre periode er 03.44 gammel, da Fredrik finner tornadoen Kris. S. og vi øker ledelsen til 0-4. Droppen skjer, og Raymond får tak i ballen, styrter på mål, og setter den sikkert i kassa.
5 sekunder har da gått fra forrige mål, og Raymond spiller STORT i dag. Han løper i angrep, løper ned i forsvar , og arbeidsviljen og innsatsen er formidabel. Erlend er også i det samme humøret i dag, og legger ned mye jobb og dedikasjon i hvordan han spiller. Herlig å se iver og glød, og oppofring i alle henseende. Frislag til GIF kommer etter 13.11 i perioden og en liten dytt fra Kris.S. til Olav resulterer i skudd på mål og den går inn. Keeperen til Fet var vel ikke helt tilstede, og det virket som om konsentrasjonen var et annet sted. Heldig mål, men slik skjer en gang i blant i denne sporten. Even finner nettmaskene 30 sek. senere, hvor han nærmest stuper igjennom Fets forsvar og får kølla på ballen. Her har han lært mye fra Fotballkeeper og Amerikansk Fotball, for det er utrolig vanskelig å score når man nærmest ligger horisontalt i lufta og det ligner nærmest touch down. 0-7 til GIF etter to perioder æ´kke dårlig, når man i det første møtet mot Fet i serien tidligere i sesongen slet seg til 5-4 seier.
Turbo Simble åpner tredje periode med scoring etter 01.22 med pass fra Jørgen. Jørgen har kommet fint igang, men også denne kampen måtte han i fryseboksen. Det skjedde i 1.periode, og etter en fiiin heading. Kjempeinnsats også i dag av denne gutten, men må vel begynne å lese litt innebandyregler slik at han unngår fryseboksen fremover. Olav setter GIFs 9. nettkjenning for dagen, etter pass av Andreas. Fet klarer å redusere, men Raymond setter sin tredje for dagen etter en fin enkeltprestasjon. Det er fornøyde spillere,trenere og foreldre som reiser hjem til Nittedal med en solid borteseier over Fet med 1-10 . Dette styrker sjansen til laget med å bli divisjons og seriemester i andre divisjon. Utfordringen ligger 26. mars, da vi har 9 spillere av 97 årgangen i Danmark på treningsleir i fotball, og hvor vi har 1. div. kamp på Jessheim kl.13.00 og 2. div. kamp i Lihallen samme dag kl. 13.30. Her trenger vi sårt hjelp fra 98/99/00 årgangen for å klare å gjennomføre dette. Gir vi WO, har de ikke lov til å vinne serien selv om vi har flere poeng og/eller målforskjell. BB tittelen i dag går til Raymond og Erlend for en kjempeinnsats offensivt og defansivt. Simble «the tornado» er ikke lange steget bak. Ellers takk til Tor´ærn,Olav,Andreas,Andrè,Martin,Even,Markus,Jørgen og Fredrik. Grattis GUTTA BOYS ! ! !