2000 gutta kommer seg

Gutter født i 2000 har forbedret kølleteknikken og fått fart på beina.

Lørdag 5/2 var Fagerstrand destinasjonen hvor det skulle utkjempes kamper mot Bygdø Monolitten og Asker. Denne gangen var det syv gutter som stilte til start. De syv ”uovervinnelige”  var Kevin, Kimsander, Sondre M., Elias, Erlend, Sindre og Aleksander. Vi manglet med andre ord Niklas, Kristoffer, Sondre G. og Gard (Målvakt). Dermed måtte vi finne den mest uovervinnelige av de syv, og han skulle få være målvakt i dag. Elias tok jobben på strak arm i første kamp.

Vi tok tak i ballen fra første stund og hadde stort press mot Bymil. Vi spiller rundt dem og de bryter av og til med det resultatet at det står 2-0 til Bymil etter første periode. Hva i….?

Gutta kommer til pause med godt mot. Dette bør vi klare mente alle gutta. Vi har alt spillet. De bare låner ballen innimellom. Dette æ’kke riktig! Nå tar vi dem!

Også andre periode starter vi med å presse Bymil inn i målgården. Men motstanderne er raske til å kontre når forsvaret vårt sover. Pang! 3-0!!!! Men gutta følte fortsatt at de var bedre enn sine motstandere og fortsatte spillet sitt. Vi hadde mest ballbesittelse og høyt press. Noe som resulterte i 3-1, 3-2 og 3-3. Kjempe bra opphenting, gutter! Bare så synd at Bymil fikk stikke av i starten av kampen. Ja, ja! Vi tar dem neste gang!

Så var det Asker sin tur. Vi merket fort at Asker var et lag med mye fart i beina. Men det hjalp jo ikke stort, tenker vi, for etter 2.31 sender Aleksander ballen til Kevin som lirker inn ballen. Etter det tar Asker over kampen. De stopper alle våre forsøk på pasninger og kontringer. For å gjøre en kort historie kortere: Asker setter ballen tre ganger i mål bak Erlend som er dagens andre målvakt og vi taper 3-1. Ikke no’ problem gutter! Dere spilte bra og hadde det gøy, og dere lærte en hel masse.

← Semifinaler Elite Herrer   |   Damelaget har avsluttet sesongen og her kommer bildet av årets spillerstall →