GIF Fighters G 13-2 med seier over Bækkelaget

Det var litt redusert mannskap som dro til Bækkelagshallen på lørdag, hvor vi skulle møte BSK til dyst i 2. div. Med noen forfall stilte vi med Tommy i buret, Martin, André, Christian, Even, Adrian og Olav, samt Jørgen Heesbråten som skulle debutere i sin første kamp.    Vi hadde også fått låne Sander Vindelstad og Jonas Neskvern fra 98 laget, og det skulle vise seg å være et godt tilskudd til laget. GIF Fighters går i ledelsen etter 05.45 av 1. periode med scoring av Sander V., og det er nettopp debutanten Jørgen som er nest sist på ballen. Hvilken debut !!!! Litt uheldig får Jørgen utvisning etter 09.26 (spill med hånd), men det må oppleves og erfares dette også. Etter 14.43 finner Jonas Christian, og dermed øker GIF ledelsen til 0-2, og med en fløytespillende Christian som vet hvordan man skal feire ett mål.

Andre periode starter litt uheldig, da Even blir utvist etter 15.50 for liggende spill. GIF rir av også denne utvisningen, men det er BSK som reduserer til 1-2 etter 28.10. Adrian retter da på dette egenhendig etter 29.20, og dermed er GIF foran med 2 mål foran siste periode.

Tredje periode kontrollerer GIF fullstendig, og nok engang er Sander frempå og setter ballen i buret etter pass av Martin. Tid : 38.27. Olav setter så 1-5 (42.03) etter pass av Martin og, 1-6 (43.51) etter pass av Sander. GIF var vel egentlig aldri truet i dag, og vinner fortjent. Solid innsas av hele laget, og ekstra moro var det at Jørgen kom på poenglista i sin aller første kamp noensinne. Stor takk også til Sander V. og Jonas, som bidro sterkt til denne seieren.