Forza Fighters

G14-2 med sesongens første nedtur

Vi vinner som et lag og vi taper som et lag. I dag er vi ugjenkjennelig svake i mange avgjørende situasjoner. H/L scorer hele 8 mål på store, grove og personlige feil hos Fighters-gutta. Når vi i tillegg er så upresise, ubesluttsomme og ineffektive forover blir det vanskelig å vinne kamper.  

Søndag 6. mars 2011
Hasle/Løren – GIF G14-2   Resultat:  9-4 (3-1, 3-0 og 3-3)

Oj da.
Oj da.
Oj da.
Oj da.
Oj da.
Oj da.
Oj da.
Oj da.

Slik kan kampen kort oppsummeres.

Avslutninger på mål: 27-29 (9-10, 13-9 og 5-10)

1. periode
01:24 1-0 Mål H/L
04:41 2-0 Mål H/L
09:43 2 min utv. H/L (Spill med hodet)
10:28 3-0 Mål H/L
11:26 3-1 Mål: Olav (Straffe)

2. periode
08:07 Mål H/L
10:57 Mål H/L
14:15 Mål H/L

3. periode
01:16 7-1 Mål H/L
01:39 7-2 Mål: Mathias Ass: Joakim
01:57 8-2 Mål H/L
07:20 8-3 Mål: Olav Ass: Jørgen L
13:11 8-4 Mål: Olav (Straffe)
13:11 Time-Out H/L
13:20 Mål H/L

Allerede etter et drøyt minutt lyser det 1-0. Grov feil i vårt forsvar. Rett etterpå tror vi det er 2-0, men målet blir ikke godkjent pga høy kølle. Etter knapt 5 minutter kommer en ny feil, og DA er det 2-0. Så jevner det seg ut litt, men vi ser at Fighters ikke er på sitt vanlige nivå i dag. H/L får en 2min etter en heading av backen, men i undertall raider H/L etter å ha snappet en grov feilpasning. Ingen i grønn drakt setter press på spilleren som kommer fra kjøkkenet, og dermed 3-0. Vi prøver å strukturere Power Play`et vårt, kommer til noen halvsjanser før vi blir tildelt straffeslag. Olav setter ballen iskaldt i nota, og vi reduserer til 1-3. Vi går til pause, og en blanding av tordentale og motivering skal forhåpentligvis bidra til at vi reiser kjerringa.

Men det blir faktisk enda værre. Vi presterer elendig i angrep, og feilene florerer. Etter en grov pasningsfeil i egen sone får vi 1-4 i trynet. Etter enda en like grov pasningsfeil, klarer vi ikke å sette press og får 1-5 i trynet. Like før pause er vi helt fraværende på retur etter en flott redning av Tor Martin, og dermed 1-6. Denne perioden er det svakeste denne gjengen noensinne har prestert.

Vi prøver på nytt å nullstille, og har som mål å vinne sisteperioden og skuddstatistikken. Gutta er tent på å vise seg frem fra en bedre side når vi starter opp sisteperioden. H/L presser oss i starten, uten at de får løsnet skudd. For NÅ er Fighters-gutta skikkelig på hugget. Men det varer ikke lenge, for etter et drøyt minutt får vi en ny personlig feil og 1-7 renner som en iskald dusj nedover ryggen på oss. Vi er i ferd med å bli ydmyket, men tar oss selv i nakken. Joakim spiller frem Mathias som på riktig lekkert vis reduserer til 2-7. Bare 18 sekunder senere kommer en ny grov feil, og 2-8 kjennes som dypfrosne isbiter i nakken. H/L har egentlig ikke hatt noen skudd – men fått 2 sjanser av oss – men har likevel putta 2 mål før vi har spilt 2 minutter. Vi tar oss sammen igjen, og tar fullstendig kontroll på spillet i en lang periode. H/L løsner ikke sitt neste skudd før det har gått 10:04 av perioden. Jørgen L. plukker ballen i eget forsvar, forserer og passer videre til Olav som plasserer et fint skudd i kassa til 3-8. Vi prøver å etablere oss i angrep, men det blir for puslete. Knappe 2 minutter før slutt får vi ny straffe. Olav er helt overlegen når han finter ut også denne måvakten fullstendig! Uten at vi påstår at det er jevnt, er stillingen nå 4-8, og selv om det ikke er tilløp til panikk tar H/L Time-Out. Den bruker de godt, for 9 sekunder senere har de spikret kisten med en flott scoring! Etterhvert går sluttsignalet, og H/L-gutta er meget fornøyd med å ha slått den suverene serielederen.

Kort oppsummert: 8 grove, personlige feil som alle ender i mål til H/L. Puslete angrepsspill. Og 2 vannvittig flotte straffescoringer.

Matchens øyeblikk: Olav’s andre straffescoring er bare helt og fullstendig komplett overlegen!!

«Man of the match»: Eivind jobber og sliter, tar ansvar i både kjente og ukjente posisjoner og er aktiv gjennom hele kampen.

Målpoeng:
Olav 3+0
Mathias 1+0
Jørgen L 0+1
Joakim 0+1

← Trekning i Kalenderlotteriet 2011   |   GIF Fighters G 13-2 med seier over Bækkelaget →