Forza Fighters

Rullators Jr. med tidenes best gjennomførte kamp

De gamle og slitne Rullators Jr. spillerne møtte meget godt forberedt til stor kampen mot Tunet. Det sure 0-6 tapet fra bortekampen skulle hevnes rått og uhemmet. Om det så skulle bli med hjelp av lugging, klyping og andre ufinheter ville ikke bety noe. Så lenge vi vant var, i utgangspunktet, alle midler lovlige. Da kampen ble spilt i vinterferien, og mange av våre egne spillere var dratt på ferie, leide vi inn Piruette, Påsan og Hr. Strøken fra vårt, litt bedre enn oss, OB lag. Plutselig hadde vi 4 innbyttere og det er stas for da kan alle hvile litt om de blir slitne.

1. periode
Vi startet med å tape droppen, noe vi forresten har øvd inn som en fast gest, og bortelaget fikk derfor låne ballen først, men ikke lenge. Etter kun 14 sekunder viser Hr. Strøken seg frem for første gang i kampen. Etter en perlepasning fra Piruetten sitter 1-0 sikkert i kassa. Jubelen blant vår faste mann i sekretariatet, Sverre, runget i hallen. Når 2-0 ligger limt i hjørnet etter 1.59 lurer vi andre på hva i all verden som skjer. Vi pleier da alltid å ligge under med noen mål når kampen ikke er eldre. Uansett så presser vi på videre og har full kontroll på motstanderen som ikke får til spillet til å sitte som de gjorde i vårt forrige møte.

Før perioden er over har vi puttet 2 baller til i deres mål og vi leder faktisk 4-0!!! Etter første periode. Dette kan ingen av oss huske at noen gang har skjedd i løpet av vår karriere.
Det var derfor deilig å bli servert krokanis og varme vafler i pausen.

Etter en tordentale av dimensjoner fra El Capitan blir vi enige om å fortsette vårt overlegne spill.

2. periode
Denne perioden blir enda bedre spillmessig enn forrige. Utrolig men sant! Vi kjører på som vi aldri før har gjort noen gang og målene triller inn bak motstanderens keeper. Flott, sensuelt, rått og rett og slett vakkert. ALLE på laget spiller på SITT beste og da får vi virkelig uttelling på sjansene i tillegg. Perioden vinnes til slutt 6-0 og vi skjønner ikke hva som skjer når vi ser tallene 10-0 lyser mot oss fra resultattavla.

Aldri før har vi spilt så bra, morsom, lekker, teknisk, fantasifull og rå innebandy.
Pausen blir ikke brukt til noe annet enn kyss klapp og klem leken.

3. periode
Målene triller fortsatt inn til vår fordel og vi øker til 11-0, 12-0, 13-0 og 14-0. Da skjer det noe uventet. Tunet kommer på en flott kontring, lurer våre spillere opp på 3 og 4 benkerad før de sikkert setter inn reduseringen. Dette lar vi oss ikke skremme av og putter på 2 mål til slik at sluttresultatet blir smått utrolige 16-1 til OSS.

Som en oppsummering må det sies, nok en gang, at dette er en kamp der det klaffet maks for alle spillerne. Det tar nok noen år til før vi opplever det samme igjen men denne karamellen skal vi suge lenge på. I løpet av sesongen har alle spillerne hevet seg betraktelig i forhold til sitt eget nivå.

De som virkelig fikk slått seg løs denne gangen var: Pantern, Nordlendingen, Påsan, Hr. Strøken, Stjerna, El Capitan, Piruetten, Den Elegante, Propellen og Smiley. Målene ble lagd av forskjellige spillere så det er ingen vits i å sette regnskap på det.

Ellers er vi er en gjeng med pappaer som startet med innebandy for noen år siden, men ingen av oss hadde spilt det før. Derfor er det gøy å se at folk på 40+ faktisk kan utvikle seg i positiv retning.

Om det er flere pappaer som ønsker å spille litt innebandy på moro så er det bare å komme på våre treninger. For oss er det viktigste å ha det gøy. Vi går alltid på banen for å forsøke å vinne kampen, men taper alltid med et smil. Viktigst for oss er å muntre hverandre opp på trening og i og under kamper.

← OLD BOYS 1 og 2   |   Rullators Jr. spiller storkamp mot Tunet i morgen. →