Forza Fighters

Rullators Jr. spiller storkamp mot Tunet i morgen.

I morgen er det Tunet som skal få bryne seg mot våre flotte svette, feite og uflidde kamphaner. Forrige gang disse storlagene møttes ble vi totalt ydmyket og vi hadde med 0-6 i kofferten hjem til Nittedal.

Denne gangen er vi derimot mer forberedt. Parketten er slipt ned slik at det er såpeglatt for de som ikke har ispigger på bena men det har jo vi! Noen av oss har også vært i en nedlagt sportsbutikk i Fredrikstad. Der fant vi flere par med fotballsko som det var montert ispigger av herdet stål på. Om ikke dette holder mål så er det ikke vår skyld.

 Vi vet, fra sikre kilder, at bortelaget har tømt veiene i nærområdet for å få med flest mulig supportere. Veiene som er tomme er som følger: Steinborgveien, Lundveien, Drivhusveien, Manglerudveien, Høyenhallveien, Høyenhallsvingen, Furuveien og Kildalsvei.

Dette viser hvor seriøst de tar dette oppgjøret og det er noe vi setter pris på. Vi er tross alt en gjeng med slappfisker som er gode til å spille innebandy, tror vi! Bare å møte opp i Lihallen kl. 1000. Ikke så farlig om dere ikke er tidligere ute da kiosken først åpner klokken 1100.

← Rullators Jr. med tidenes best gjennomførte kamp   |   De som hadde tatt turen til Rommenhallen søndag kveld kl 18.00, fikk underholdning for pengene →