Forza Fighters

De som hadde tatt turen til Rommenhallen søndag kveld kl 18.00, fikk underholdning for pengene

Det ble en svært tett og spennende kamp mellom Sveiva 2, som ligger på 2. plass, og GIF Fighters damene som lå på 3. siste plass før denne serierunden. 1 periode

GIF damene spiller årsbeste i denne perioden. Det starter med en scoring til oss, ved Nina, etter kun 2.40. Så setter Silje 2-0 etter 5.41,etter pass fra Ingrid. 3-0 målet kommer ved Mari, 5.49 etter pass fra Nina. Så får GIF 2 tominutters utvisninger med ganske tett mellomrom. Hjemmelaget klarer å redusere 2 ganger så perioden ebber ut med en 3-2 ledelse til oss.

 I garderoben blir vi enige om å fortsette der vi slapp, men det greide vi dessverre ikke.

 2. periode

Den kan oppsummeres raskt ved ett ord: Hawaii. Vi var ikke bra i denne perioden i det hele tatt og hjemmelaget vant perioden så klart som 4-1. Dermed var stillingen 6-4 til hjemmelaget etter 2. periode. Målet til GIF var denne gangen ett selvmål.

  3. periode

Vi snakket nok en gang om å trå til i duellene, og spille vårt spill. Følelsen for at dette var et lag vi kunne spille jevnt med krøp inn i sjelene våre. Dette er en periode vi skal være stolte av i etterkant.

GIF hevet seg markant igjen, og det var en enorm vilje i laget til å forsøke å hente inn igjen målene vi lå under. Vi presser høyt og har ballen mye. Sveiva 2 føler tydelig seg tydelig ukomfortable med situasjonen. Den blir ikke bedre da den 5 GIF scoringen er et faktum. Dette målet blir satt inn etter 43.29 minutter av kampen og scoringen er signert Mari. For øvrig hennes andre for dagen.

 Vi synes det er gøy når et så godt lag som Sveiva 2 føler seg virkelig presset bakover på banen etter godt spill av oss. Vi har nok sjanser til å utligne men klarer det dessverre ikke så kampen ender med en 6-5 seier til hjemmelaget. GIF får dermed ingen poeng med seg hjem denne søndagen. Uansett er det en fornøyd gjeng som samlet seg i garderoben ved kampslutt.

 Sett under ett var det mye bra spill av oss og vi gjorde alt vi kunne for å vinne.

Laget er sammensatt av spillere med stor aldersspredning og flere av de unge har fått vist seg frem på en god måte. Dette lover bra for fremtiden. Keeperne våre, Hege og Elisabet, har mange strålende redninger.

 Neste lørdag spiller damene sin nest sist kamp for sesongen, og den går hjemme mot Gjøvik. Gjøvik leder serien og forventer nok å møte en lett motstand, men der tar de feil! 🙂 Møt opp lørdag klokken 11.00 i Lihallen for å støtte oss.


Poengoversikt Damer 2010/2011  
       
Navn Scoring Assist Poeng
Nina 6 8 14
Kate 7 3 10
Silje 7 1 8
Heidi 3 3 6
Ingvild 3 3 6
Ann Helen 3 2 5
Silja 1 4 5
Mari 2 1 3
Ingrid F   2 2
Malin 2   2
Katrine 1   1
Hege    1 1
Ida Marie   1 1
Rikke 1   1
← Rullators Jr. spiller storkamp mot Tunet i morgen.   |   G14-2 mot Bygdø/Monolitten i Jordalhallen →