Forza Fighters

Exit for G13 i regionscupen

Romsåshallen var arena for søndagens møte mellom GIF Fighters og Bygdøy Monolitten (BMIL) i regionscupens semifinale, og det skulle vise seg at BMIL ble for sterke for gutta våre denne dagen. Med gårsdagens kamp mot Ull./Kisa i beina (og like mye mentalt), var det dessverre ikke det spillet som vi er så vant med fra tidligere av denne gjengen som var tilstede. Vi krever vel MYE av disse gutta (referenten inkludert), og tror alltid at de klarer (og makter) å ri stormen av og vinner slik VI VIL !!! Og gutta VIL, men i dag fikk de det ikke til. Det skal sies at BMIL hadde gjort leksa si godt, og i dag var de for gode for oss rett og slett. BMIL jobbet taktisk og godt gjennom hele matchen, og i dag ble Fighters hele tiden på etterkjælke. I min dårskap (referenten) tror jeg (og ønsker sterkt) at disse gutta er uovervinnelige og at de har overnaturlige menneskelige egenskaper i 13/14 års alder, men SELV DE kan få et nederlag på en dårlig dag. Gutta jobber godt og målbevist, men får ikke de store uttellingene på spillet sitt. BMIL presser høyt gjennom hele kampen, og er taktisk gode i forsvar. Det var vanskelig å få hull på BMIL´s keeper, da han stod meget godt gjennom hele kampen. Vi hadde våre sjanser, men det ble mye stang ut og litt for dårlige avslutninger i dagens kamp. Sånt skjer !!, men vi er kanskje for bortskjemte vi som står å ser på. Referenten står og sutrer uten å tenke på at gutta virkelig prøver å gjøre sitt beste. DE VIL GJERNE, men det funker liksom ikke i dag, og vi har ikke marginene på vår side. Mange skuffede spillere må innse at de blir beseiret av et godt BMIL lag i dag, og at følelsene tar litt overhånd etter at sluttsignalet lyder. Mange er av negative følelser, og det får sitt uheldige utløp. Reaksjonene tar overhånd, og vi gjør ting vi ikke skal gjøre. Men de er bare mennesker de også, 13/14 åringer med mye hormoner,adrenalin og skuffelse som får sitt utløp. Alle trenger en klapp på skuldra,trøst og medfølelse i en slik situasjon. Presset til alltid å måtte vinne er hardt å leve med, men gutta prøver ALLTID å gjøre sitt beste og det er ikke alltid det går. Mange var misforøyde med seg selv i dag, men det skal DERE ikke være ! Jeg er STOLT av denne gjengen som alltid gir meg gode opplevelser og underholdning. Men i dag må ALLE gå inn i seg selv, om reaksjonen og oppførselen etter kamp er riktig ? ? ? Det venter også vanskelige kamper i framtiden, så stå på gutta det finnes dager også etter dette. Shit Happends ! ! ATTITUDE IS EVERYTHING ! ! !

← G14-1 med ny seier   |   Seier over Ull./Kisa i G13 – 1. divisjon →